33 négyzetméteres panellakásból menő és fiatalos otthont varázsoltunk

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Emlékeztek még erre a kis lakásra, ahol bemutattuk saját projektjeink közül, hogy újult meg költséghatékonyan ez a parányi pesti lakás?

Nagy kihívást jelentett számunkra ez a 33 négyzetméteres lakás, mert jó áron bérbe adható fiatalos lakás volt a cél, úgy, hogy a tulajdonosnak a lehető legkedvezőbb költségek mellett valósulhasson meg mindez.

Budapesten, méghozzá Újlipótvárosban található ez a hetedik emeleti panellakás, amit alaposan (ingatlan)kezelésbe kellett vennünk, hogy a tulajdonosnak is és a leendő bérlőnek is tökéletes végeredményt hozzunk létre!

Hogy mennyire alaposan? Erről minden szó helyett jobban árulkodnak a felújítás előtt készült képek.

Nem volt sok időnk a felújításra: bútorozással együtt összesen hat hét alatt kellett kulcsrakészen meglennünk a fürdőszobától az utolsó virágvázáig.

A teljes felújítási költség kétmillió forint volt, a konyha és a berendezés további része pedig összesen 700 ezer forint.

De mindez nem hiába – a budapesti kislakást hosszú távú bérbeadás céljára újítottuk fel, és elkészülése után már 2 nappal bérbe is tudtuk adni havi 115 ezer forintért úgy, hogy a lakás ingatlankezelői a mai napig mi vagyunk és teljes mindkét oldalon az elégedettség.

Ha gyorsan osztunk-szorzunk, könnyen látszik, hogy kb. két év bérlet alatt visszahozza a teljes felújítási költséget a tulajdonosnak – utána pedig, mivel a lakással kapcsolatban ingatlankezelőként minden mást mi intézünk, csak hátradőlhet és élvezi, hogy minden hónapban duzzad a bankszámla.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« 2 főnek 5 évre volt szüksége, hogy egy régi bungalóból luxusvillát varázsoljon. Így lesz egy ipari létesítményből egy bámulatosan menő lakás Brooklyban »