Üvegfalas home office és kerti grillezős konyha vár ebben a tel-aviv-i lakásban.

Enteriőr | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.
Az egzotikus üdülő szigeteken már megszokott, hogy a szobákban a fürdőt csak egy üvegfallal választják el a hálótól, ami még akár izgalmasan is hangzik. Azonban ha az otthonunkról van szó, akkor már nem biztos, hogy a kedvencünk lenne.

Ezt a tel-aviv-i lakást azonban kifejezetten olyan hosszútávú bérlők igényeire szabták, akik a hétköznapokban is ezt az egzotikus szigetes feelinget szeretnék megélni.

Levegősre vették az egész lakást a világos színeknek és üvegfalaknak köszönhetően. Látszik a minőségi munkavégzés és a céltudatos tervezés.

Sokat invesztált a tulajdonos a 70 négyzetméteres lakás felújításába. Ezért sem volt kérdés, hogy profi építésszel, lakberendezővel és lakáskezelő céggel dolgozik együtt.

Kifejezetten ügyeltek rá, hogy alkalmas legyen otthoni munkavégzésre és kerti mini partykhoz egyaránt. Ezért akár home office-ról, akár kisebb baráti vagy üzleti összejövetelekről van szó, a kerti grillezős konyhában megalapozható a jó hangulat.

A végeredményt elnézve, remek munkát végeztek. A kreatívan kibontott falakkal újraalkották a lakást, és mostantól 2 hálós és 2 fürdős lakás várja hosszútávú bérlőjét.

Szívesen kezelnénk mi is ezt a lakást, garantáltan szállítható lenne a megbízható, igényes bérlő…
Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.
HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
« Egy igazán megosztó merész lakás érkezik Melbourne-ből. Felújítottunk és berendeztünk egy 95 négyzetméteres nagypolgári lakást a Ráday utcában »