Felújítottunk és berendeztünk egy 95 négyzetméteres nagypolgári lakást a Ráday utcában

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Sokan emlékezhetnek rá, hogy 2 éve mutattuk be ezt a saját projektünket, ahol befektetési céllal vásárolták meg ezt a budapesti lakást, és azzal a feladattal bíztak meg bennünket, hogy olyan lakást alakítsunk ki, mely alkalmas hosszú távú bérbeadásra kifejezetten igényes bérlők részére.

Azt kérték, olyan lakást alakítsunk ki, mely alkalmas hosszú távú bérbeadásra kifejezetten igényes bérlők részére. - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - lakáskezelő cég - Budapest - NYOLCAS

Most nosztalgiaként ismét elhoztuk ezeket a remek képeket a munkánkról. A tágas lakáshoz nagyvonalú nappali és konyha, valamint két háló- és fürdőszoba tartozik: mivel igen-igen lelakott állapotban kaptuk meg, a teljes felújítási költség öt millió forintba került, bútorozása 850 ezer forintból valósult meg.

Felújítottunk és berendeztünk egy 95 négyzetméteres nagypolgári lakást a Ráday utcában - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég

Amellett, hogy figyeltünk a pasztellszínek és a nyugtató, harmonikus téralkotásra, belevittünk egy kis egyedi, kreatív csavart; két falon festhető, 3D-s falpanel-egységet hoztunk létre.

Ez a megoldás meglepően könnyen installálható, cserébe nagyon látványos és ami a legjobb: egy igen-igen költséghatékony elem, amit mindenki megengedhet magának és nagyon karakteressé tesz egy teret.

a felújítás és a bútorozás utáni napokban már meg is történt az ingatlan bérbeadás, 800 eurós havi bérleti díjért. - ingatlan felújítás - lakáskiadás - ingatlankezelő cég - Budapest

Imádtunk ezen a lakáson dolgozni és nagyon boldogok voltunk, hogy ilyen gyorsan beleszerettek munkánk végeredményébe! Igen, a felújítás és a bútorozás utáni napokban már meg is történt az ingatlan bérbeadás, 800 eurós havi bérleti díjért. Tervszerűen látható volt, hogy a befektetés két és fél év alatt már meg is térül.

A tulajdonosnak addig és azt követően sem lesz semmi dolga, nyugodtan hátradőlhet, mert lakáskezelési szolgáltatásunkkal mi minden lakáshoz kapcsolódó ügyintézést leveszünk a válláról. - NYOLCAS.COM

A tulajdonosnak addig és azt követően sem lesz semmi dolga, nyugodtan hátradőlhet, mert lakáskezelési szolgáltatásunkkal mi minden lakáshoz kapcsolódó ügyintézést leveszünk a válláról.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Üvegfalas home office és kerti grillezős konyha vár ebben a tel-aviv-i lakásban. Spanyolos lakás Budapesten, mely egyszerre meleg, otthonos és nagyvonalú »