Így lesz egy ipari létesítményből egy bámulatosan menő lakás Brooklyban

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Amerikában nem új keletű dolog, hogy a már kihasználatlan ipari létesítményeket próbálják átalakítani, és élhető otthonokká varázsolni, főleg az ínyenc lakókat és hosszútávú bérlőket megcélozva.

Ebben az esetben Brooklyn feltörekvő Bedford-Stuyvesant nevű környékén renováltak egy 70 négyzetméteres ipari létesítmény egyik helyiségét.

Jellegzetes rézelemekkel és indusztriális csövekkel a belsőépítészeknek határozott terve volt. Nem azok elrejtése, hanem kihangsúlyozása volt a cél, megőrizve a lakás eredetét és történetét.

Ingatlanfejlesztés szempontjából kiváló alapokra találtak, melyet a későbbi ingatlankezelők is alátámasztottak.

Impozáns belmagasságnak és belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően egy karakteres ám egyben otthonos lakás született, melyben egyesül az ipari történelmi vonal és a mai modern világ megoldásai is.

Úgy gondoljuk, hogy ez sokak kedvence lesz, akár megvásárlás akár hosszútávra kibérlés céljából. A befektetők nem nyúltak mellé, ahogy a lakáskezelő cég sem, aki innentől foglalkozik ezzel a pompás loftlakással.

 

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« 33 négyzetméteres panellakásból menő és fiatalos otthont varázsoltunk Egy igazán megosztó merész lakás érkezik Melbourne-ből. »