Lakáskiadás és ingatlankezelés

01

Lakásfelmérés, tanácsadás

Ha szeretnéd megtudni, mire képes a lakásod, mi megmondjuk. Meglévő ingatlanod felmérjük, kitérünk a hiányosságokra és megoldást javaslunk. Ezt követően meghatározzuk a lakás reális bérleti díját és elmondjuk, ki lenne rá az ideális bérlőjelölt.
02

Bérlőközvetítés hosszútávra

Pontosan fizető, megbízható, lakásodat otthonának érző szimpatikus bérlőre vágysz? Mi is csak ezt tartjuk elfogadhatónak! Körültekintően és módszeresen dolgozunk, ráadásul közös érdekünk is, hogy a legjobb bérlőt találjuk meg lakásodba.
03

Bérleti szerződés, közjegyzői okirat

Ügyvédjeink, közjegyzőink folyamatosan támogatnak minket, biztonságunk alapja az évek alatt tökéletesre csiszolt, rendkívül aprólékos bérleti szerződésünk, és a közjegyzői okirat lesz. Nagy tapasztalatunk van, biztos jogi hátteret nyújtunk, így megvédünk téged és lakásod a lehetséges problémáktól.
04

Beköltöztetés intézése, dokumentálása

A megbízási szerződésünk megkötését követően több feladat nem vár rád, mi mindent elintézünk helyetted. Az általunk hozott bérlővel bérleti szerződést kötünk, minden esetben elkészítettjük a kiköltözést garantáló közjegyzői okiratot, és csak ezt követően adjuk át a lakásod. Leltárt, fényképes jegyzőkönyvet készítünk és rögzítjük a mérőállásokat.
05

Bérlés alatti teljes körű ügyintézés

A beköltözést követően a bérlő velünk áll majd kapcsolatban, bármilyen probléma merüljön fel, azt mi kezeljük. Saját szakembereink segítségével könnyedén veszünk minden akadályt, rendkívül gyors a műszaki hibaelhárításunk. Havonta fotókkal rögzítjük a mérőállásokat, elkészítjük az elszámolásokat és biztosítjuk, hogy a bérlő mindig mindent időben kifizessen.
06

Kiköltözés, kaució elszámolása

A kiköltözést követően az általunk készített fényképes jegyzőkönyvvel vetjük össze a lakás aktuális állapotát. Leellenőrzünk mindent és a kaucióból csak a bérlőt illető részt fizetjük vissza. A lakást szükség esetén kitakaríttatjuk, helyreállítjuk az esetleges hibákat, így biztosítva a következő bérlő zökkenőmentes beköltözését.
07

Anyagi felelősségvállalás

Egy lakás kezelésének elvállalása komoly felelősségel jár, ezért rendszeresen fogjuk ellenőrizni a lakásod, melyről minden alkalommal írásos visszajelzést is küldünk majd részedre. Mi felelünk azért, hogy minden a bérleti szerződésben leírtaknak megfelelően történjen, ráadásul a bérlő havi díjfizetéséért anyagi felelősséget is vállalunk.

Ingatlankezelőként megkönnyítjük az életed!

 • Széles spektrumú, hatékony bérlőkeresési technikákat alkalmazunk
 • Villámgyors ügyfélszolgálatunk és saját műszakis csapatunk van
 • Blokkosított lakásellenőrzési technikával felügyeljük a lakásainkat
 • Egyedülálló lakáskiürítési technikát alkalmazunk nem fizetés esetén
 • 250.000 - 1.000.000 Ft anyagi felelősséget biztosítunk a bérlő díjfizetéséért
 • Saját fejlesztésű, modern lakáskezelő rendszert használunk
 • Egyedülállóan fejlett online rezsi- és díjkalkulátorunk van
 • Automata levelezőrendszerrel emlékeztetjük bérlőinket a határidőkre
 • 250+ sablon üzenettel dolgozunk a kommunikáció gyorsítása érdekében
Lépjünk kapcsolatba!

Kiadó lakásainkat az alábbi felületeken hirdetjük

Így működik az ingatlankezelő rendszerünk

Évek óta fejlesztjük egyedi lakáskezelő programunkat, mely szíve-lelke a szolgáltatásunknak. Fejlett online rendszerünknek köszönhető, hogy rendkívüli hatékonysággal és magas szintű precizitással tudunk kezelni akár 1000 hosszútávra kiadott lakást úgy, hogy a mennyiség nálunk nem megy a minőség rovására.

Miért minket válassz?

 • 15 fős elhivatott csapatunk az év minden napján elérhető
 • Személyes közreműködésedre a bérlés időtartama alatt egyszer sem lesz szükség
 • Online rendszerünk a fontosabb eseményekről mindig értesítést küld neked
 • Nincs olyan műszaki hiba, amire ne tudnánk gyors és szakszerű megoldást
 • Magas szinten értünk az ingatlan bérbeadás adózásához
 • A nem fizetést soron kívül, azonnal és hatékonyan intézzük
 • És nem csak elméletben tudjuk, hogyan kell kiköltöztetni egy nem fizető bérlőt

Lakáskiadás és ingatlankezelés díjak

Bérlőközvetítés díja:

1 havi bérleti díj

Lakáskezelés díja:

a bérleti díj 10%-a (ÁFA-val)

Áraink bruttó árak, Budapest teljes területére vonatkoznak és magánszemély bérbeadókra értendők. A lakáskezelés minimum díja 15.000 Ft. Több lakás esetén, illetve 500.000 Ft bérleti díjtól kedvezményt biztosítunk. Lakáskezelési díjat kizárólag arra az időszakra terhelünk ki, amikor a lakás ki van adva. Közjegyzői okiratot minden esetben készíttetünk, melynek költségét az előre egyeztetettek szerint szükséges téríteni. A külvárosban és az agglomerációban az első kiszállás díja 15.000 Ft.

Referenciák