Ingatlankezelés és lakáskiadás bérbeadóknak

01

Lakásfelmérés, tanácsadás

Ha szeretnéd megtudni, mire képes a lakásod, mi megmondjuk. Meglévő ingatlanod felmérjük, kitérünk a hiányosságokra és megoldást javaslunk. Ezt követően meghatározzuk a lakás reális bérleti díját, és elmondjuk, ki lenne rá az ideális bérlőjelölt.

02

Bérlőközvetítés hosszútávra

Pontosan fizető, megbízható, lakásodat otthonának érző, szimpatikus bérlőre vágysz? Mi is csak ezt tartjuk elfogadhatónak! Körültekintően és módszeresen dolgozunk, ráadásul közös érdekünk is, hogy a legjobb bérlőt találjuk meg lakásodba.

03

Bérleti szerződés, közjegyzői okirat

Ügyvédjeink, közjegyzőink folyamatosan támogatnak minket, biztonságunk alapja az évek alatt tökéletesre csiszolt, rendkívül aprólékos bérleti szerződésünk, valamint a mindenre kiterjedő közjegyzői okirat lesz. Nagy tapasztalatunk van, biztos jogi hátteret nyújtunk, így megvédünk téged és lakásod a lehetséges problémáktól.

04

Beköltöztetés intézése, dokumentálása

Az általunk hozott bérlővel kötött bérleti szerződésünk részét képezi a beköltözés előtti teljes körü dokumentálás. Ennek részeként részletes leltárt, illetve több száz képből álló fotósorozatot készítünk a lakás aktuális állapotáról, és csak ezt követően adjuk át a lakásod.

05

Bérlés alatti teljes körű ügyintézés

A beköltözést követően a bérlő velünk áll majd kapcsolatban, bármilyen probléma merüljön fel, azt mi kezeljük. Saját szakembereink segítségével könnyedén veszünk minden akadályt, és rendkívül gyors a műszaki hibaelhárításunk. Havonta fotókkal rögzítjük a mérőállásokat, elkészítjük az elszámolásokat és biztosítjuk, hogy a bérlő mindig mindent időben kifizessen.
06

Kiköltözés, kaució elszámolása

A kiköltözést követően az általunk készített fényképes jegyzőkönyvvel vetjük össze a lakás aktuális állapotát. Leellenőrzünk mindent, és a kaucióból csak a bérlőt illető részt fizetjük vissza. A lakást szükség esetén kitakaríttatjuk, helyreállítjuk az esetleges hibákat, így biztosítva a következő bérlő zökkenőmentes beköltözését.

07

Anyagi felelősségvállalás

Egy lakás kezelésének elvállalása komoly felelősségel jár, ezért rendszeresen fogjuk ellenőrizni a lakásod, melyről minden alkalommal írásos visszajelzést is küldünk majd részedre. Mi felelünk azért, hogy minden a bérleti szerződésben leírtaknak megfelelően történjen, ráadásul a bérlő havi díjfizetéséért anyagi felelősséget is vállalunk.

Az ingatlankezelés megkönnyíti az életed!

 • Széles spektrumú, hatékony bérlőkeresési technikákat alkalmazunk
 • Villámgyors ügyfélszolgálatunk és saját műszakis csapatunk van
 • Blokkosított lakásellenőrzési technikával felügyeljük a lakásainkat
 • Saját fejlesztésű, modern lakáskezelő rendszert használunk
 • Egyedülállóan fejlett online rezsi- és díjkalkulátorunk van
 • Automata levelezőrendszerrel emlékeztetjük bérlőinket a határidőkre
 • 250+ sablon üzenettel dolgozunk a kommunikáció gyorsítása érdekében
 • Egyedülálló lakáskiürítési technikát alkalmazunk nem fizetés esetén
 • 250.000 - 1.000.000 Ft anyagi felelősséget biztosítunk a bérlő díjfizetéséért
Lépjünk kapcsolatba!

Kiadó lakásainkat az alábbi felületeken hirdetjük

Így működik az ingatlankezelő rendszerünk

Évek óta fejlesztjük egyedi lakáskezelő programunkat, mely szíve-lelke a szolgáltatásunknak. Fejlett online rendszerünknek köszönhető, hogy rendkívüli hatékonysággal és magas szintű precizitással tudunk kezelni több mint 1000 hosszútávra kiadott lakást úgy, hogy a mennyiség nálunk nem megy a minőség rovására.

Miért minket válassz bérbeadóként?

 • 18 fős elhivatott csapatunk az év minden napján elérhető
 • Személyes közreműködésedre a bérlés időtartama alatt egyszer sem lesz szükség
 • Online rendszerünk a fontosabb eseményekről mindig értesítést küld neked
 • Nincs olyan műszaki hiba, amire ne tudnánk gyors és szakszerű megoldást
 • Magas szinten értünk az ingatlan bérbeadás adózásához
 • A nem fizetést soron kívül, azonnal és hatékonyan intézzük
 • És nem csak elméletben tudjuk, hogyan kell kiköltöztetni egy nem fizető bérlőt

Ingatlankezelés és lakáskiadás díjak

Bérlőközvetítés díja:

1 havi bérleti díj

Lakáskezelés díja:

a bérleti díj 10%-a (ÁFA-val)

Áraink bruttó árak, Budapest teljes területére vonatkoznak és magánszemély bérbeadókra értendők. A lakáskezelés minimum díja 15.000 Ft. Több lakás esetén, illetve 500.000 Ft bérleti díjtól kedvezményt biztosítunk. Lakáskezelési díjat kizárólag arra az időszakra terhelünk ki, amikor a lakás ki van adva. Közjegyzői okiratot minden esetben készíttetünk, melynek költségét az előre egyeztetettek szerint szükséges téríteni. A külvárosban és az agglomerációban az első kiszállás díja 15.000 Ft.

Referenciák