Egy igazán megosztó merész lakás érkezik Melbourne-ből.

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Igazán szárnyalhat a tulajdonos képzelete, ha egyben ő a tervező is. Ez meg is látszódik ezen a lakáson is. Merész, inspiráló, fiatalos energiákkal vibráló lakás, mely nem az aktuális trendeknek akart megfelelni.

Levetette magáról a megszokott modernista, indusztriálisan letisztult, minimális színhasználatú tereket előnyben részesítő szokásokat. Így születhetett meg egy elképesztően bátor, színeket is teljesen vállaló, nagyon vagány építészeti megoldás.

Mivel a lakás az építész saját otthona és stúdiója is egyben, ezért a fő cél az volt, hogy egy világos otthon legyen a végeredmény. A képekből látszik, hogy sokszor még a napszemüveg sem árt a beáramló napfénynek köszönhetően.

Ha ez az ingatlan egyszer a piacra kerül, akár értékesítés akár hosszútávú bérlés során, akkor biztosan megosztó lesz az érdeklődés iránta. Nem az a megalkuvó, mindenkinek tetsző lakásmegoldás lett.

Lehet szükség lesz egy lakáskezelő cégre, aki szakszerűen kézbe veszi az irányítást, és megtalálja a legjobb bérlőt a tulajdonos számára.

Építészeti iroda társalapítójaként biztosan megvannak a megfelelő kapcsolatai a tulajdonosnak, mi pedig csak a távolság miatt nem tudnánk vállalni, ennek a remek lakásnak a kezelését 🙂

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Így lesz egy ipari létesítményből egy bámulatosan menő lakás Brooklyban Üvegfalas home office és kerti grillezős konyha vár ebben a tel-aviv-i lakásban. »