Ingatlanelemzés

Lakásfelmérés,
tanácsadás

Lakásfelmérés,
tanácsadás

Ha szeretnéd megtudni, mire képes a lakásod, mi megmondjuk. Meglévő ingatlanod felmérjük, kitérünk a hiányosságokra és megoldást javaslunk. Ezt követően meghatározzuk a lakás reális bérleti díját és elmondjuk, ki lenne rá az ideális bérlőjelölt.

Hosszútávú bérbeadás

Bérlőközvetítés
hosszútávra

Bérlőközvetítés
hosszútávra

Pontosan fizető, megbízható, lakásodat otthonának érző szimpatikus bérlőre vágysz? Mi is csak ezt tartjuk elfogadhatónak! Körültekintően és módszeresen dolgozunk, így biztosan a legjobb bérlőt találjuk meg lakásodba.

Jogi háttér

Bérleti szerződés,
közjegyzői okirat

Bérleti szerződés,
közjegyzői okirat

Ügyvédjeink, közjegyzőink folyamatosan támogatnak minket, biztonságunk alapja a részletes bérleti szerződésünk lesz. Biztos jogi hátteret nyújtunk, így megvédünk téged és lakásod a lehetséges problémáktól.

Lakáskezelés

Professzionális
lakáskezelés

Professzionális
lakáskezelés

A lakáskezelés folyamatos, időrabló tevékenység. Egyeztetés, találkozók, elszámolás, esetleg nem fizet a bérlő?! Mi levesszük a terhet a válladról, és mindent elintézünk helyetted. Te csak dőlj hátra és bízd ránk a lakásod kezelését!

Vétel, eladás

Befektetési lakás,
vétel, áralku

Befektetési lakás,
vétel, áralku

Egy lakás kiválasztása befektetési céllal nem könnyű feladat. Ilyenkor mindig a bérlői igényekből kell kiindulni. Arra kell kínálat, amire kereslet van, mi mindkét oldalt jól ismerjük. Vételnél a könnyű kiadhatóság és a kiemelkedő ár-érték arány elérése a cél.

Lakás felújítás

Felújítás előtti
tanácsadás

Felújítás előtti
tanácsadás

Egy befektetési céllal vásárolt lakásra teljesen más szabályok vonatkoznak. Ismerjük a bérlői igényeket, mi tudjuk mi kell a sikerhez. Rugalmas csapatunkkal még a vásárlás előtt kijövük a helyszínre és véleményezzük a kiszemelt lakást.

Bútorozás-gépesítés

Bútorozás,
gépesítés

Bútorozás,
gépesítés

Pontosan azt tesszük a lakásba, amire szükség van. Fiatalos, funkcionális, a legfrissebb bérlői igényekhez igazítva. Költséghatékonyan, jó ízléssel választjuk ki a bútorokat, gépeket, és összeszereljük neked.

Lakberendezés, átváltoztatás

Lakberendezés,
tuningolás

Lakberendezés,
tuningolás

Bútorozott a lakásod, de nem állnak sorban a bérlők? A piacon elképesztő versenyhelyzet alakult ki, az átlagos már jó ideje kevés. Egy 24 órás gyors szolgáltatással vonzóvá és könnyen kiadhatóvá változtatjuk át lakásodat. Minimális anyagi ráfordítás, maximális eredmény.