Vakolatlan téglafalak és kihangsúlyozott tartógerendák 170 négyzetméteren

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

A tervezők kreatívan és bátran dolgoztak az épület adottságaival, ezért mindent amit mások elrejtettek volna, ők pont kihangsúlyoztak ebben a lengyelországi loft lakásban.

Egyedileg kezelték a tereket, kettősség érzetével játszottak, az indusztriális hatást és az otthonosság érzetét állították pellengére a bámulatos eredmény kedvéért.

A bútorozásban sem voltak félősek a tervezők: felhőlámpa, szoba közepén álló fürdő, meghökkentő kortárs festmények és egyedi dizájner darabok teszik még eredetibbé a berendezést.

Összességében karakteres lakás volt a cél, melynél elsődleges szempont volt a kiadhatóság. Nem ismeretlen előttünk sem az a jól bevált szokás, hogy a felújítások és átalakítások során is közreműködnek ingatlankezelők a folyamatokban, hiszen ők ismerik a legjobban a potenciális bérlők igényeit.

Így érhető el az a gyors eredmény, hogy a projekt befejeztével nagyon rövid idő alatt megtalálható lesz az ideális hosszútávon bérlő is.

Ha Budapesten lenne ez a lakás, akkor mi is szívesen közreműködtünk volna a projektben és a lakáskezelésben is együttműködő partnerei lettünk volna a tulajdonosnak.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Bérbeadásra újítottuk fel ezt a budapesti lakást, de a tulajdonos látva a végeredményt, maga költözött be. Mit lehet kihozni egy 36 négyzetméteres, 10. emeleti pesti panellakásból? »