Pillangó utca - lakásfelújítás - kiadó lakás - ingatlan bérbeadás - ingatlankezelés - lakáskezelő cég - Budapest - NYOLCAS.COM

Mit lehet kihozni egy 36 négyzetméteres, 10. emeleti pesti panellakásból?

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Röviden a válasz: sokat 🙂 Most megmutatjuk, hogy nekünk mit sikerült és döntsd el te, hogy milyen lett.

Ügyfelünk megbízásából egy pillangó parki panellakást kaptunk meg teljes felújításra majd ezt követően lakáskezelésre.

A lakásról tudni kell, hogy még sosem volt felújítva a megépítése óta, mely igencsak meglátszott rajta.

A cél egyértelműen az volt, hogy egy totális felújítást eszközölve egy élhető és fiatalos lakást varázsoljunk a lelakott garzonból. 3,5 millió forintos felújítási kerettel számolva, falakat mozgattunk és új konyhát alakítottunk ki.

Nyílászárókat és radiátorokat cseréltünk, a bútorozást teljesen IKEA bútorokkal oldottuk meg. Az eredmény egy szép panorámával rendelkező, fiatalos, tiszta és ízléses lakás lett, nagyon jó közlekedési lehetőséggel.

Mindent egybevetve a lakás a fiatalok kedvence lett. Hamar ki is tudtuk adni, és számításaink alapján a teljes beruházás költsége 3 év bérleti díjából fog megtérülni, a hosszútávú bérbeadásnak köszönhetően.

Ez egy remek befektetés volt a tulajdonos részéről, nekünk pedig az egyik kedvenc projektünk lett. Ingatlankezelési feladatokat természetesen bérbeadást követően a mi cégünk látta el, így a tulajdonos válláról minden terhet levéve, mi intézzük a lakás ügyeit.

A képek megmutatjuk munkánk gyümölcsét. Na, hogy sikerült?

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Vakolatlan téglafalak és kihangsúlyozott tartógerendák 170 négyzetméteren Egyszerre gyönyörködhetsz az Alpokban és a Garda-tóban ebből a házból »