Egyszerre gyönyörködhetsz az Alpokban és a Garda-tóban ebből a házból

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Mivel jelenleg csak virtuálisan utazhatunk, ezért minden ilyen remek lakásnak is örülünk, ahol az építészek kiváló munkája egy csodás panorámával párosul.

A Skyline névre keresztelt dizájnház Brescia városában található és egyszerre gyönyörködhetsz belőle az Alpokban és a Garda-tóban is. A kilátás ugyanolyan fantasztikus, mint maga az épület.

Egy ilyen lakás tökéletes befektetés, és legjobb üzleti lehetőség hosszútávú bérbeadás során. A lakás maga felbecsülhető, de a kilátás szinte megfizethetetlen. Ezért sokan bármit megadnának.

Az üvegfalak a totális átláthatóságot és a félelmetesen szép panorámát mutatják minden szögből. Mindezt elegáns fotelekből, biliárdteremből vagy egy nagyon csinos medencéből is kedvükre csodálhatják a lakók.

Egy ilyen csodás ház kedvünkre lenne, ha a tulajdonos minket kérne fel lakáskezelésre, melyet örömmel elvállalnánk. Kár hogy nem Budapesten van…

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Mit lehet kihozni egy 36 négyzetméteres, 10. emeleti pesti panellakásból? Bérlőközvetítés és lakáskezelés »