NYOLCAS.COM - lakáskezelő cég - ingatlankezelés - budapest - lakáskiadás - ingatlan bérbeadás - iroda

Bérlőközvetítés és lakáskezelés

Ingatlankezelés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Megtaláljuk neked a legjobb bérlőt | Vigyázunk a lakásod épségére | Nálunk minden bérlő időben fizet.

Lakáskezelés és bérbeadás Budapesten.

 

NYOLCAS.COM csapata immáron 5 éve, kifejezetten magyar bérbeadók igényeire szakosodva nyújtja szolgáltatásait:

 

Ha szeretnéd megtudni, mire képes a lakásod, mi megmondjuk. Meglévő ingatlanod felmérjük, kitérünk a hiányosságokra és megoldást javaslunk. Ezt követően meghatározzuk a lakás reális bérleti díját és elmondjuk, ki lenne rá az ideális bérlőjelölt.

 

Pontosan fizető, megbízható, lakásodat otthonának érző szimpatikus bérlőre vágysz? Mi is csak ezt tartjuk elfogadhatónak! Körültekintően és módszeresen dolgozunk, így biztosan a legjobb bérlőt találjuk meg lakásodba.

 

Ügyvédjeink, közjegyzőink folyamatosan támogatnak minket, biztonságod alapja a részletes bérleti szerződésünk lesz. Biztos jogi hátteret nyújtunk, így megvédünk téged és lakásod a lehetséges problémáktól.

 

A lakáskezelés folyamatos, időrabló tevékenység. Egyeztetés, találkozók, elszámolás, esetleg nem fizet a bérlő?! Mi levesszük a terhet a válladról, és mindent elintézünk helyetted. Te csak dőlj hátra és bízd ránk a lakásod kezelését!

 

Egy lakás kiválasztása befektetési céllal nem könnyű feladat. Ilyenkor mindig a bérlői igényekből kell kiindulni. Arra kell kínálat, amire kereslet van, mi mindkét oldalt jól ismerjük. Eladásnál az árat maximalizáljuk és gyorsaságra törekszünk, vételnél a kiemelkedő ár-érték arány elérése a cél.

 

Egy befektetési céllal vásárolt lakásra teljesen más szabályok vonatkoznak. Ismerjük a bérlői igényeket, mi tudjuk mi kell a sikerhez. Saját kivitelező csapatunkkal határidőre végezzük el a legnehezebb feladatokat is, erre garanciát vállalunk.

 

Pontosan azt tesszük a lakásba, amire szükség van. Fiatalos, funkcionális, a legfrissebb bérlői igényekhez igazítva. Költséghatékonyan, jó ízléssel választjuk ki a bútorokat, gépeket, és összeszereljük neked.

 

Bútorozott a lakásod, de nem állnak sorban a bérlők? A piacon elképesztő versenyhelyzet alakult ki, az átlagos már jó ideje kevés. Egy 24 órás gyors szolgáltatással vonzóvá és könnyen kiadhatóvá változtatjuk át lakásodat. Minimális anyagi ráfordítás, maximális eredmény.

 

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Egyszerre gyönyörködhetsz az Alpokban és a Garda-tóban ebből a házból Mit lehet kihozni egy a 19. század végén épült gyárépületből Melbourne-ben? »