Mit lehet kihozni egy a 19. század végén épült gyárépületből Melbourne-ben?

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Sok mindent meg lehet oldani kreativitással, de ennél az ingatlannál ez lényegében tényleg csak a pénztárca vastagságán múlott.

A melbourne-i ipari gáztároló/gázszabályozó üzem közel 100 évig funkcionált és látta el minden nap feladatait. Majd a technika fejlődésével, sok más hasonló gyárépülettel együtt, bezárásra ítélték.

Közel egy évtizedig üresen állt, és egy bátor, kreatív befektetőre várt, aki meg is érkezett és egy gyönyörű loft lakássá alakította.

Brutálisan szép ablakok, eredeti téglák, elképesztő belmagasság: tízpontos loft lett, hozzá csinos, modern és eklektikus berendezéssel. Egyes hosszútávú bérlők igényeit pont az ilyen lakások szolgálják ki.

Érdemes megfigyelni, hogyan keveredik az indusztriális elemek nyersesége a bútorok és textíliák puhaságával; hogyan fonódik össze a brutalizmus a finomsággal és alakul egy félelmetesen menő és nagyon élhető lakássá.

Mi kifejezetten szívesen lennénk a befektető ingatlankezelője, remélve, hogy több más hasonló projekt is elnyerné a tetszését.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Bérlőközvetítés és lakáskezelés Az esztétikus lakberendezés korántsem mindig pénz kérdése. Mutatunk rá példát is. »