Otthon, mely beleolvad a csodaszép természetbe és egész nap fényben úszik

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Irigykedve gondolunk ennek a csodás 269 négyzetméteres ház hosszú távú bérlőjére, aki minden reggel erre az ellenállhatatlanul frissítő kilátásra ébred, ami minden bizonnyal egész napra feltölti.

Ezt a házat úgy tervezték, hogy minden helységből fantasztikus kilátásunk legyen a természetre. A nappaliból ezt üvegajtókkal, míg a hálókból és fürdőből hatalmas üvegfelületekkel érték el ezt a hatást.

A ház berendezése elsőre kettős érzetet kelt, de pár pillanat elteltével már érezzük az összhangot a durvább és a lágyabb anyagok keveredésével, az acél, a beton és üvegstruktúrák tökéletes kialakítása miatt.

A csodás nappaliban egy teljesen felszerelt konyha található, a megszokott „amerikai” stílusban, és meglepő, de egy kád is helyet kapott a fényáradat közepette.

Azért ehhez a csodás környezethez, jól kell építési telket is választani, lehetőleg egy nemzeti park szomszédságában, ahogy a befektető tulajdonos is tette.

Ilyen helyen építkezni, már fél siker. Sokan szívesen töltenének el akár csak pár évet, egy hosszú távú ingatlan bérlés során egy természeti környezetben. Így a tulajdonos a megfelelő lakáskezelő céggel együtt dolgozva, egy folyamatosan megtérülő befektetést tudhat magának.

Továbbra is irigykedünk, és szívesen vesszük, ha egy ilyen projekttel bíznának meg Ügyfeleink 🙂

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« A családtagok különböző ízléseire alakították ki az ingatlant, gondolva a későbbi értékesítésre is Ilyen lesz a végeredmény, ha egy spanyol lakást norvég stílusban újítunk fel. »