Bérbeadásra újítottuk fel ezt a budapesti lakást, de a tulajdonos látva a végeredményt, maga költözött be.

Ingatlankezelés | 2020. 04. 24.

Gyakran előfordul, hogy külföldön élő tulajdonos bíz meg bennünket, hogy újítsuk fel budapesti ingatlanát, adjuk bérbe hosszútávra és egyúttal kezeljük is a lakást, és neki ne kelljen szinte semmivel sem foglalkoznia.

Ebben az esetben is ez volt a kérése a svédországi magyar házaspárnak. Ők a Ráday utcai lakásukba szerettek volna egy hosszútávon megbízható bérlőt találni, miután egy remek lakást varázsolunk az ingatlanból.

A rendelkezésre álló 65 négyzetméter már részlegesen felújított, de teljesen bútorozatlan volt. Nagy örömmel vetettük magunkat bele a munkába, mivel a terek sok jóval kecsegtettek és a tulajdonosok is szabad kezet adtak a helyiségek átszabásához!

A lakás egy csodálatos, körgangos épületben van Budapesten, a Ráday utca sétálóutcás részén; az épületet nagyon szépen rendben is tartják, azonban a gang miatt kevésbé fényes maga a lakás: ezt rengeteg elrejtett lámpával és kreatív világításrendszerekkel orvosoltuk.

A konyhából egy teljesen új hálószobát csináltunk, a konyhát pedig a nappaliban a trendeknek megfelelően alakítottuk ki.

Ezzel a remek megoldással, az egy hálószobás lakásból két hálószobás ingatlant tudtunk kihozni, illetve az amerikai konyhás megoldás során egy közösségi tér is megszületett a társasági pezsgőélet színterének megalapozásaként.

A bútorozásnál pedig a mai trendek, az élhetőség, az esztétikum, a jól belakható terek és a látványos, valamint minimalista elemek keverése volt a célunk.

3 hónap múlva adtuk át a tulajdonosnak a lakást, kulcsrakészen. A folyamat során nem is látták, így megdöbbenve tapasztalták a csodás végeredményt. Elsőre beleszerettek, és úgy döntöttek, hogy néhány hónapig még saját maguk laknának benne, így majd csak ezt követően szeretnék hosszútávra kiadni.

Bérlőközvetítésre és Lakáskezelésre természetesen továbbra is majd bennünket bíznak meg, csak most egy kicsit kiélvezik a munkánk gyümölcsét. Ennél nagyobb bókot a felújítás sikerére úgy érezzük, nem is kaphattunk volna.

 

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Eszméletlen kilátás erről a riói penthouse lakás teraszáról Vakolatlan téglafalak és kihangsúlyozott tartógerendák 170 négyzetméteren »