Gyakran előfordul, hogy külföldön élő tulajdonos bíz meg bennünket, hogy újítsuk fel budapesti ingatlanát, adjuk bérbe hosszútávra és egyúttal kezeljük is a lakást. - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég - Budapest - lakáskezelés

Bérbeadásra újítottuk fel ezt a budapesti lakást, de a tulajdonos látva a végeredményt, maga költözött be.

Ingatlankezelés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Gyakran előfordul, hogy külföldön élő tulajdonos bíz meg bennünket, hogy újítsuk fel budapesti ingatlanát, adjuk bérbe hosszútávra és egyúttal kezeljük is a lakást, és neki ne kelljen szinte semmivel sem foglalkoznia.

Ők a Ráday utcai lakásukba szerettek volna egy hosszútávon megbízható bérlőt találni. - NYOLCAS.COM ingatlankezelő cég - lakáskezelés - Budapest

Ebben az esetben is ez volt a kérése a svédországi magyar házaspárnak. Ők a Ráday utcai lakásukba szerettek volna egy hosszútávon megbízható bérlőt találni, miután egy remek lakást varázsolunk az ingatlanból.

A rendelkezésre álló 65 négyzetméter már részlegesen felújított, de teljesen bútorozatlan volt. - NYOLCAS.COM - ingatlanekezlő cég - Budapest - lakáskezelés - kiadó lakás felújítása - ingatlan bérbeadás

A rendelkezésre álló 65 négyzetméter már részlegesen felújított, de teljesen bútorozatlan volt. Nagy örömmel vetettük magunkat bele a munkába, mivel a terek sok jóval kecsegtettek és a tulajdonosok is szabad kezet adtak a helyiségek átszabásához!

Kevésbé fényes maga a lakás: ezt rengeteg elrejtett lámpával és kreatív világításrendszerekkel orvosoltuk. - kiadó lakás felújítása - bérbeadás - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég - lakáskezelés - Budapest

A lakás egy csodálatos, körgangos épületben van Budapesten, a Ráday utca sétálóutcás részén; az épületet nagyon szépen rendben is tartják, azonban a gang miatt kevésbé fényes maga a lakás: ezt rengeteg elrejtett lámpával és kreatív világításrendszerekkel orvosoltuk.

Ráday utca lakás felújítás - bérbeadó lakás berendezése - Budapest - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég - lakáskezelés

A konyhából egy teljesen új hálószobát csináltunk, a konyhát pedig a nappaliban a trendeknek megfelelően alakítottuk ki.

Ezzel a remek megoldással, az egy hálószobás lakásból két hálószobás ingatlant tudtunk kihozni, illetve az amerikai konyhás megoldás során egy közösségi tér is megszületett a társasági pezsgőélet színterének megalapozásaként.

Ezzel a remek megoldással, az egy hálószobás lakásból két hálószobás ingatlant tudtunk kihozni. - NYOLCAS.COM - lakáskezelés - ingatlankezelő cég - Budapest

A bútorozásnál pedig a mai trendek, az élhetőség, az esztétikum, a jól belakható terek és a látványos, valamint minimalista elemek keverése volt a célunk.

Teljeskörű lakásfelújítás - bérbeadó lakás berendezése - Budapest, Ráday utca - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég - lakáskezelés

3 hónap múlva adtuk át a tulajdonosnak a lakást, kulcsrakészen. A folyamat során nem is látták, így megdöbbenve tapasztalták a csodás végeredményt. Elsőre beleszerettek, és úgy döntöttek, hogy néhány hónapig még saját maguk laknának benne, így majd csak ezt követően szeretnék hosszútávra kiadni.

Budapest - hosszútávú lakás bérbeadás - kiadó lakás - felújítás, berendezés - ingatlankezelő cég - NYOLCAS.COM - lakáskezelés - Budapest

Bérlőközvetítésre és Lakáskezelésre természetesen továbbra is majd bennünket bíznak meg, csak most egy kicsit kiélvezik a munkánk gyümölcsét. Ennél nagyobb bókot a felújítás sikerére úgy érezzük, nem is kaphattunk volna.

 

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Eszméletlen kilátás erről a riói penthouse lakás teraszáról Vakolatlan téglafalak és kihangsúlyozott tartógerendák 170 négyzetméteren »