390 négyzetméteres luxus családi ház az éles formákat kedvelőknek

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2020. 03. 09.

A tervező asztalon biztos alapot adó koncepció volt, hogy elsősorban háromszög alakú tereket, formákat és motívumokat használjanak az ingatlan tervezése során.

Ez a Skylab stúdió által megálmodott formai világ és enteriőr megoldás a későbbi belső bútorozással és kiegészítők elhelyezésével vált tökéletes összhangú egésszé.

Az élekkel domináló ingatlannak a luxus élményét fokozza a hatalmas terasz, mely kifejezetten elősegíti a fény áramlását az egész házban, mely alap elvárás volt az építtető részéről.

A tervezés és megépítés során arra is ügyelni kellett, hogy ne csak a tulajdonosnak, hanem egy későbbi bérlőnek is megfelelő otthont építsenek.

A hosszútávú ingatlan bérbeadásban gondolkodva egy csodás – természetesen háromszög alakú – medencét is építettek, így ezáltal még nagyobb érdeklődés fogja övezni az ingatlant, ha értékesítés vagy bérlés okán kikerül a piacra.

Elnézve a képeket, mi is szívesen bérelnénk ki néhány évre egy ilyen luxus ingatlant Budapesten is, azonban ezért most egészen Colorádóig kell utaznunk.  

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »