A családtagok különböző ízléseire alakították ki az ingatlant, gondolva a későbbi értékesítésre is

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Akik tudatosan alakítják az otthonukat, gondolnak arra is, hogy mi lesz akkor, ha a gyerekek kirepülnek és a nagy lakás akár teherré is válhat.

Ilyen esetben azok a családok, ahol már tinédzser korba érnek a gyerekek, minden felújítást és átalakítási folyamatokat univerzális megoldásokkal kívánnak megvalósítani, mely megfelel a családnak és a későbbi új tulajdonosnak is. (ha értékesítésre szánják el magukat a szülők)

Ezen preferenciák alapján alakították ki a 165 négyzetméteres tajvani ingatlan mindhárom szobáját. A gimnazista fiú hálójában a barna, a bőr részletek dominánsak, az egyetemista lány szobája a kényelem Mekkája, a szülők pedig tágas öltözőszobával kötötték össze a hálójukat.

A személyességek tükrözése a nappaliban is folytatódik, ahol mindenkinek megvan a maga finomhangolt kuckója – és mindez kortárs, elegáns, finom, esztétikus egységbe foglalva.

Ha a gyerekek ki repülnek majd a fészekből, ingatlanbefektetésnek tökéletes lesz ez a fantasztikus lakás.

Mondjuk egy ilyen pompásan felújított otthont lehet, hogy nem is értékesítenénk, hanem inkább egy kiváló befektetésként kezelve, hosszútávú bérlés során kezelnénk akár évtizedeken keresztül is.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« A cementet kézzel vitték fel a falakra ennél az indiai háznál. Otthon, mely beleolvad a csodaszép természetbe és egész nap fényben úszik »