A cementet kézzel vitték fel a falakra ennél az indiai háznál.

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Indiában hétköznapinak számít a Ghotai cementvakolási technika, mely során csak kézzel viszik fel a kültéri és beltéri falakra a cementet. Ezáltal különleges, szokatlan mintázatok jönnek létre a falakon, és kifejezetten ez a céljuk.

Ez a Púnában (Mahárástra szövetségi államban) található ház is bizonyítja, hogy milyen csodás és minőségi munkát lehet ezzel a technikával végezni.

Míg mi sok esetben a simaságra törekszünk, ők pont a szabadon keletkezett motívumokat részesítik előnyben.

Természetesen a ház hangulatához meg kell említenünk a bútorokban végig megjelenő tikfa hatást. Az antik és modern tárgyak keveredését, a műalkotások hangsúlyos megjelenését is.

Minden együtt adja meg azt a kontrasztos és egyben mégis nagyon harmonikus összhatást, mely árad a ház minden szegletéből.

Lakáskezelés szempontjából néha hasznos tud lenni, ha sajátos hangulata van egy adott háznak, mert akkor célzottan, az igények pontosabb felmérésével lehet hosszútávú bérlőt keresni az ingatlanba. Ha a megfelelő bérlőt a megfelelő lakással társítjuk, akkor hosszú évekre megtaláltuk a tökéletes párosítást. Így a Bérlő majd sajátjaként szereti a bérelt ingatlant.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Az esztétikus lakberendezés korántsem mindig pénz kérdése. Mutatunk rá példát is. A családtagok különböző ízléseire alakították ki az ingatlant, gondolva a későbbi értékesítésre is »