Az esztétikus lakberendezés korántsem mindig pénz kérdése. Mutatunk rá példát is.

Dizájn | 2020. 05. 14.

Budapesti lakáskezelő cégként tapasztaltuk saját projektjeink során, hogy sokszor nem a pénztárcán múlik, hogy egy lakás milyenné válik egy felújítás vagy csak bútorozás következtében, hanem egy kis energiabefektetéssel, kreativitással és kiváló ízléssel is sok mindent remek eredménnyel lehet megoldani.

Így amikor azt gondoljuk, hogy szép szép, de én ezt nem engedhetem meg magamnak, akkor gondoljunk a lehetőségek sokaságára. Ilyen projektünk volt a budapesti Cézár-házban található 41 négyzetméteres, új építésű ingatlan is.

Az újlipótvárosi lakásban nem volt szükség sok felújításra (az új építésű lakások nagy áldása ez): csupán a tulajdonos preferenciáihoz igazítva újragondoltuk a falak színeit, a tapétát és lecseréltük a laminált padlót.

Ez után következett a teljes bútorozás, mely során nem csupán a lakás, hanem a hozzá tartozó, 17 négyzetméteres terasz is új bútorokat kapott.

A legtöbb bútort a KIKA, a VAKUM Design, a Möemax, a Diego és a Jysk boltjaiból szereztük be: egyik sem drága üzlet, viszont jóval stílusosabb egy otthon, ha több helyről válogatjuk össze az együtt jól mutató darabokat.

És mennyiből valósult meg a teljes bútorozás? Csupán másfél millió forintból a terasz növényeivel együtt megoldottuk az egész lakás berendezését!

Ugye, hogy tényleg megfizethető lett?

További budapesti lakáskezelési projektjeinkről itt olvashatsz, a lakásról még több fotót pedig itt tekinthetsz meg:

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Mit lehet kihozni egy a 19. század végén épült gyárépületből Melbourne-ben? A cementet kézzel vitték fel a falakra ennél az indiai háznál. »