Csodás kilátás, ebből a riói luxuslakásból

Enteriőr | Utoljára szerkesztve: 2019. 01. 24.

Egy lakás vagy ház megtervezésekor már szinte nyert ügyünk van, ha az elhelyezkedésből adódóan egy páratlan szépségű kilátást tudunk biztosítani a tulajdonosnak vagy bérlőnek.

Ennél a riói penthouse lakásnál már a 80 négyzetméteres erkély is arról árulkodik, hogy itt nem a megszokott luxust hanem valami többet kapunk.

A lakás 300 négyzetméteres mérete is már figyelmet parancsol, azonban a belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően egy álomlakásról beszélhetünk.

A kétemeletes lakás berendezését nem a bolhapiacról válogatták össze, több helyen megvillan egy-egy finom enteriőrmegoldás, ha megnézzük a bútorok készítőit pl. Eames-fotelt.

A betont, olasz márványt, mozaikköveket és rengeteg üveget mutató anyaghasználat színtiszta fehérségben csúcsosodott ki.

Ízléses, elegáns, légies és luxus otthon lett a végeredménye ennek a bőven megtérülő ingatlanbefektetésnek, mely tökéletes egy hosszútávú bérbeadás során is.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »