Kihívás a lakáskiadás? Mutatjuk, hogyan tud segíteni egy lakáskezelő cég!

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Manapság igazán nem könnyű feladat kiadni egy fővárosi lakást, főleg olyan bérlőnek, aki időben fizet és a lakásunkat sem lakja le. Szerencsére már Budapesten is elérhető a bérbeadókat tehermentesítő lakáskezelő szolgáltatás, így van kihez fordulni, ha belefáradnánk az ügyintézésbe. Márpedig minden bérbeadónak jól jöhet, ha nem csak a bérlőkeresést, hanem a lakás teljes körű kezelését is profik végzik, hiszen minimálisra csökkentik a bérbeadással kapcsolatos feladatokat és kockázatokat, így stresszmentesen tudjuk kiadni a lakásunkat.

Természetesen minden bérbeadó érzi a koronavírus járvány hatásait. Mostanság nem csak a bérlő megtalálásához van sokkal több időre szükség, de a vírus miatt a különböző bérlőkkel való (sokszor felesleges és eredménytelen) találkozások is jelentős egészségügyi kockázatokat hordoznak. Viszont azzal sem járunk jól, ha hónapokon keresztül hagyjuk üresen állni a lakásunkat, hiszen a be nem szedett bérleti díjak egész egyszerűen veszteségként fognak jelentkezni nálunk.

Tehát ha valakinek üresen áll a kiadó lakása, de mihamarabb bérbe szeretné adni azt, annak a járványügyi kockázatok minimalizálása érdekében most különösen érdemes lehet lakáskezelő cég szolgáltatását igénybe venni. Már csak azért is, hiszen így mindent a cég munkatársai intéznek majd el helyettünk, nekünk, tulajdonosként pedig egyetlen bérlőjelölttel sem kell személyesen találkoznunk.

A teljes cikket ide kattintva érheted el…

« Kockázatmentes lakáskiadás Öt dolog, amire most mindennél jobban oda kell figyelned lakásbérlésnél »