Havi bérleti díj

Bruttó kezelési díj/hó

100.000-125.000 Ft Egységesen 12.500 Ft
125.000-375.000 Ft A bérleti díj 10%-a
375.000 Ft-tól Egységesen 37.500 Ft
1

Beköltözéskor

Beköltözéskor

A megbízási szerződésünk megkötését követően több feladat nem vár rád, mi mindent elintézünk helyetted. Az általunk hozott bérlővel bérleti szerződést kötünk és személyesen adjuk át neki a lakásod. Leltárt, fényképes jegyzőkönyvet készítünk és rögzítjük a mérőállásokat.

2

Bérlés alatt

Bérlés alatt

A beköltözést követően a bérlő velünk áll majd kapcsolatban, bármilyen probléma merüljön fel, azt mi kezeljük. Saját szakembereink segítségével könnyedén veszünk minden akadályt. Havonta rögzítjük a mérőállásokat és biztosítjuk, hogy a bérlő mindig mindent időben kifizessen.

3

Kiköltözéskor

Kiköltözéskor

A kiköltözést követően az általunk készített fényképes jegyzőkönyvvel vetjük össze a lakás aktuális állapotát. Leellenőrzünk mindent és a kaucióból csak a bérlőt illető részt fizetjük vissza. A lakást szükség esetén kitakaríttatjuk, így biztosítva a következő bérlő zökkenőmentes beköltözését.

4

Anyagi felelősség

Anyagi felelősség

Egy lakás kezelésének elvállalása komoly felelősségel jár, ezért rendszeresen fogjuk ellenőrizni a lakásod. Mi felelünk azért, hogy minden a bérleti szerződésben leírtaknak megfelelően történjen, ráadásul a bérlő havi díjfizetéséért anyagi felelősséget vállalunk.