Kockázatmentes lakáskiadás

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Amennyiben Budapesten szeretnénk most lakást kiadni, úgy számos nehézséggel kell szembenéznünk. A pandémia és a ciklikus hatás miatt véget ért egy korszak az ingatlanpiacon. Az árak növekedése lelassult, kevesebb a bérlő, nagyobb a rizikó és konkurenciából is rengeteg van. Manapság jó áron jó bérlőt kifogni szinte felér egy lottó ötössel, de létezik kockázatmentes lakáskiadás. Hogyan? Cikkünkből kiderül!

A többszörösen sújtott piaci helyzetben a Nyolcas.com lakáskezelő cég szolgáltatása ideális megoldás lehet azok számára, akik nem kívánnak bérlőkereséssel vesződni vagy a kiadott lakás ügyintézésével időt tölteni. Ráadásul a cég több mint négyszáz ingatlant kezel teljes körűen. A cég az ideális bérlő megtalálását követően a havidíjak időben való rendezésétől kezdődően a karbantartáson át a bérlővel történő kapcsolattartásig mindent kézben tart.

Jó ár és megbízható bérlő

Tavaly a lakásárak növekedése mind az eladások, mind a kiadások tekintetében megtorpant. Míg korábban egy lakást könnyedén jó áron tudtunk kiadni, most már nagy körültekintést igényel, hogy az általunk remélt bevétel realizálódjon. Nem csak a pandémia miatt, de általában véve is egy ingatlanpiaci ciklus végére értünk, vagyis most a stagnálás időszakában vagyunk. Jelenleg jóval kevesebb bérlőjelölt van a piacon, mint az elmúlt években. Továbbra sem könnyű feladat kiválasztani közülük az ideális partnert. Ezekben a hektikus, változó időkben meglehetősen nehéz vállalkozásnak tűnik „belőni” az ideális bérleti díjat. Ha sikerül is bérlőt találnunk, de rosszul választunk, akkor sokkal nagyobb bajt is okozhatunk magunknak, mintha hagytuk volna üresen állni.

A teljes cikket ide kattintva érheted el…

« Kihívással teli üzlet egy lakás kiadása? Van megoldás! Kihívás a lakáskiadás? Mutatjuk, hogyan tud segíteni egy lakáskezelő cég! »