Lakást bérelnél hosszútávra?

Rólunk, lakáskezelőről

Leinformálható, áttekinthető és stabil háttérrel rendelkezünk, lakáskezelő cégként már 6 éve tevékenykedünk az ingatlan piacon. Jelenleg 800+ magyar bérbeadó lakását kezeljük, melyek mindegyikéhez teljes körű meghatalmazással rendelkezünk, ezáltal tehermentesítve a lakások tulajdonosait.

Bérleti szerződés megkötése

A bérelni kívánt lakás tulajdoni lapja minden esetben még a szerződéskötés előtt bemutatásra fog kerülni. Részletes és mindenre kiterjedő bérleti szerződést használunk, mely 1 év határozott időtartamra szól. A szerződést a kölcsönös biztonság érdekében tanúk jelenlétében írjuk alá és közjegyző is hitelesíti.

Online ügyintézés

A bérlés időtartama alatt a kapcsolattartás végig elektronikus módon fog történni, így minden kommunikációnak nyoma marad. A rezsifizetést irodánk intézi, így közműszámlákkal nem kell foglalkoznod, a havonta fizetendő díjakat pedig biztonságos módon, banki átutalással tudod majd rendezni.

Műszaki hibaelhárítás

Teljes körű szakemberi csapattal rendelkezünk, így egy hiba sem marad megoldatlanul, ráadásul a bérlőnek nem felróható hibák 100%-át tulajdonosi költségen javíttatjuk. A sürgős hibaelhárításokat soron kívül, 24 órán belül intézni fogjuk, a bérlő által okozott esetleges károkat pedig objektív és reális módon kezeljük.

Regisztrálj bérlőként

Köszönjük, jelentkezésedet fogadtuk.

Amennyiben lesz a keresési paramétereidnek megfelelő lakásunk, keresni fogunk. Addig is nézz körbe, hogy jelenleg milyen kiadó lakásokkal tudunk szolgálni.

A jelenleg is elérhető lakásainkat ide kattintva tudod megtekinteni.

Jelenleg {{ stats.activeNo }} bérleményünket már bérlő lakja, ugyanakkor két hónapon belül {{ stats.inProgressOld }} lakásunkból kiköltöznek, és {{ stats.inProgressNew }} teljesen új lakással bővül a portfóliónk. Kiadó lakásainkért kattints ide, ha pedig elsőként szeretnél értesülni a költözhető lakásainkról, regisztrálj! Szolgáltatásunk bérlők részére ingyenes.

{{ fail }}