Bámulatos kilátás nyílik az Akropoliszra ennek az athéni lakásnak a teraszáról

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2020. 03. 15.

Ez a 189 négyzetméteres loftlakás mutatja, hogyan lehet a régi épületeket újragondolva, egy pazar ingatlanná varázsolni.

Az alapot adó régi textilműhelyt ingatlanbefektetési céllal vásárolták meg, majd jól átgondolt stílusos és otthonos megoldásokkal egy kiváló építészeti remekké varázsolták.

A tágas lakás, a nagy belmagasságokkal és a kiemelt régi betontámasztékokkal tekintélyt parancsol a történelmi negyedben kialakított otthonok között is.

A bútorozás során igyekeztek a finom eklektika vonalait követve, retró és vintage bútorokkal illetve egyedi tervezők alkotásaival összhangot teremteni.

A Konstantinos Pittos építészei figyeltek a fényekre is: ahol lehet, óriási ablakokkal, tolható üvegfalakkal dolgoztak. Így jött létre ez a fantasztikus terasz is, melyről bámulatos kilátás nyílik az Akropoliszra.

Kijelenthetjük, hogy ez az építészeti projekt tökéletesre sikerült Görögországban is, melyet mi is szívesen kibérelnénk hosszútávra.

 

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »