Összehangolták a család ízléseit ebben a 165 négyzetméteres tajvani ingatlanban

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2020. 03. 09.

Mindig nagy feladat a tervezés és építkezés során, hogy egy lakáson belül mindenki akarata és ízlése úgy érvényesüljön, hogy túl nagy kompromisszumokra ne legyen szükség és az összhang is megmaradjon.

Szerencsére nem pici gyermekekről, hanem tinédzser és egyetemista korú fiatalokról van szó, így a tervezőknek könnyebb volt a dolguk.

Ha megnézzük a képeket, már láthatjuk is, hogy sikeresen megmutatták, hogyan lehet tökéletesen összehangolni szülők és gyerekek ízlését.

Az ingatlan mindhárom hálószobája egyedi karaktert képvisel: a fiú hálójában a barna, a bőr részletek dominánsak, a lány szobája a kényelem Mekkája, a szülők pedig tágas öltözőszobával kötötték össze a hálót.

A személyesség a nappaliban is folytatódik, ahol mindenkinek megvan a maga finomhangolt kuckója – és mindez kortárs, elegáns, finom, esztétikus egységbe foglalva. Ha a gyerekek ki is repülnek majd a fészekből, ingatlanbefektetésnek sem utolsó a szülők számára ez a fantasztikus lakás.

Mondjuk egy ilyen pompásan felújított otthont mi biztos nem adnánk ki lakáskezelői megbízás nélkül. Pompás munka lett, csak gratulálni tudunk a HAO Design építészcsapatának.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »