Kalandozzunk Indiába, és nézzünk meg egy cementvakolatból készült házat.

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2019. 02. 28.

Néha ellentmondásba kerülünk az életben, mert sokan azt sugallják, hogy kedvező áron nem lehet jó munkát végezni. Ez a gyönyörű indiai ház viszont bebizonyítja, hogyan lehet költséghatékony módon egy fantasztikus végeredményt produkálni.

A költséghatékonyság a mi munkánk során is fontos szempont akár egy lakás kezeléséről, egy átalakításról vagy bebútorozásról legyen szó. Természetesen a minőségből mi sem vagyunk hajlandóak engedni.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Nyolcas-com-banner-847x178-2018-03-1.gif a fájlnév

Ez a ház viszont sajnos nem a mi kezünk munkáját dícséri, mert a ház az indiai Púnában található és a munkával a Studio Course csapatát bízták meg.

A helyi cementvakolási technikát Ghotai-nak hívják: a cementet kézzel viszik fel a kültéri és beltéri falakra, melytől szokatlan mintázatok jönnek létre az anyagban.

A bútorokban végig megjelenő tíkfával, az antik és modern tárgyak keverésével, a műalkotások és szakrális elemek vegyítésével egyszerre kontrasztos és mégis nagyon harmonikus az összhatás.

Azt nem tudjuk, hogy a tulajdonos saját részre vagy hosszútávú bérbeadásban gondolkozik, az viszont biztos hogy minden igényt kielégítő a végeredmény.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »