5+1 lakberendezési trükk kislakásosoknak

Egyéb | Utoljára szerkesztve: 2019. 02. 07.

Minél kisebb a lakásunk, annál kreatívabban kell kihasználnunk az apró sarkokat, ajtó mögötti részeket és a szekrények feletti tárolási lehetőségeket. Most összeszedtünk 5+1 trükköt, mely megkönnyítheti a te vagy az új bérlőd életét a kislakásodban 🙂

1.Világosítás:

Világosíts mindent, amit tudsz! Fehér beépített szekrény, fehér falak, krémszínű domináns bútorok vagy épp szőnyeg és nem halvány, félhomályos fényt adó lámpák. Mi is mindig erre törekszünk, ha egy hosszútávon bérbe adható lakás kialakítása a cél.

2.Válaszfalak:

Sokkal elegánsabb és jobb térérzetű megoldás, ha nagyvonalúan egybenyitod a helyiségeket (persze a racionalitás határain belül és úgy, hogy nem tartófalakat bontasz ki). Ha amúgy is egy személyre szabott a lakás, miért osztanád öt miniatűr részre ahelyett, hogy nagyobb, ízlésesebb tereket alkotsz?

3.Rejtett tárolók:

Használj beépített szekrényeket a padlótól a plafonig különféle nagyságú tároló részekkel. És ha belefér a keretbe, próbálj itt-ott tükrös ajtajú szekrényeket betenni, mert vizuálisan növeli a teret. A mi általunk kezelt lakásoknál szuperül működik.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Nyolcas-com-banner-847x178-2018-03-1.gif a fájlnév

4.Dekoráció:

Tegyél ízléses képeket a falakra, rakj ki egy-egy vicces szobrot, tárgyi emléket vagy legyen egy kis falfelület mondjuk dzsungelmintás tapétával megoldva – ne légy szégyenlős se színekben, se formákban, ami a dekorációt illeti.

5.Belső dizájn:

Mikor hosszú távú lakáskiadásra rendezünk be egy ingatlant, legyen az akármekkora, mindig arra ügyelünk, hogy a legmodernebb, legfiatalosabb bútorozást, tapétázást válasszuk, valamint a legmodernebb gépeket. Ez sokkal jobb térérzetet biztosít, mint a régi retró elemek.

5+1.Galéria (ha megoldható):

Egy esztétikus, szép galéria résszel extra helyet nyerhetsz a mondhatni feleslegesen magas lakásban. Arra mindig ügyelni kell, hogy ne sötétítse és ne vegyen el a térből (nagyon nyomasztó és igénytelen tud lenni) – de ha ezekre figyelsz, akkor nagyon hangulatos és praktikus hálókuckót vagy tárolóhelyet hozhatsz létre egy csinos galériával akár magadnak, akár az https://www.nyolcas.com/szolgaltatasok/új bérlődnek megfelelve.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »