Egyedi stílusban felújított lakás, mely lehet hogy pont neked nem tetszene

Enteriőr | Utoljára szerkesztve: 2018. 12. 17.

Ausztráliából hoztunk egy lakást, ahol az átalakításánál merészen újító, leginkább modernista és indusztriálisan letisztult elemeket használva egy fiatalos energiákkal vibráló otthont hoztak létre.

Ez a melbourne-i lakás egy építész saját otthona és egyben a munkahelye is lett, ezért fontos szempont volt a fény és a színek összhangja és a folyamatosan áramló energiák szinte kézzel fogható inspiráló jelenléte.

Meglepő építészeti és lakberendezési megoldásokat használva úgy gondoljuk, hogy a célt sikerült elérni, mert jelenleg nem tervezi a tulajdonos Andrew Maynard a lakás eladását, vagy esetleg a hosszú távú bérbeadását.

Speciális réteg az, akinek ez a lakás bérbe adható lenne, de ki tudja, lehet hamarosan új átalakításon esik át az ingatlan, hogy még több inspirációt nyújtson a tulajdonosnak vagy megfelelőbb legyen egy új bérlő igényeinek.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Itt nézheted meg az összes képet:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »