Így kell egy 33 nm-es lakást a legpraktikusabban megtervezni és élhetővé tenni

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2018. 12. 12.

Az építészeknek nem volt egyszerű dolguk és igen aprólékos tervezést igényelt, hogy összhangban tudják megőrizni a praktikumot és az esztétikumot ennél az apró lakásnál.

Egyetlen falrészt vagy sarkot sem bíztak a véletlenre, mely egy hibátlanul kivitelezett élhető kislakást eredményezett.

Természetesen ez nem ment volna a Studio Bazi építészeinek szakértelme nélkül.

Többek között ügyes rejtett szekrénysort alakítottak ki, mely nem csak egy egyszerű gardróbként funkcionált, hanem a konyhát, a hűtőt, mosógépet és különféle tárolóegységeket is magában foglalt.

A Moszkva történelmi negyedében jellemző polgári lakások nagy belmagasságát is ötletesen, egy elegáns lépcsővel beépítve egy plusz életteret teremtve oldották meg.

A tölgyfaburkolat és a harmincas évekbeli retró bútorok tökélesen illettek egymáshoz, így egy szerethető, praktikus és könnyen bérbeadható lakás lett a végeredmény, mely vonzó lett a későbbiekben a komoly és igényes hosszú távú bérlők körében.

A tulajdonos egy lakáskezelő cég segítségével könnyen talált bérlőt a lakásba, így a kivitelezéssel és utómunkálatokkal meg volt elégedve.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
 

Itt nézheted meg az összes képet:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »