11 jó tanács, hogy ne tudjon átverni az albérlet kiadója - ingatlan bérbeadás - NYOLCAS.COM - lakáskiadás - lakáskezelő cég - Budapest

11 jó tanács, hogy ne tudjon átverni az albérlet kiadója

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 11.

A mai világban virágzik az albérlet piac, sokan akarnak kiadni és még többen kivenni. Sajnos ahol nagy tömeg, hiába minden igyekezet, megjelennek az átverők, azok akik a másik embert átverve akarnak haszonra szert tenni. Az albérlet kiadás és bérlés sajnos ideális táptalaj az átverésekhez könnyű minden szépet és jót állítani egy-egy lakásról, és nehéz kiszúrni a rossz szándékú egyéneket, de most olyan praktikák következnek, amik ebben nyújtanak segítséget.

Miből származnak a leggyakoribb problémák az albérlő és tulajdonos között?

  • szándékos átverések (minél gyorsabban, minél több pénzt akar, nem feltétlen tisztességesen)
  • félreértések (ezért érdemes mindent többször megbeszélni)
  • kommunikációs hiányosságok (például, hogy egyáltalán nem beszéltek adott dolgokról, mert azt gondolja valamelyik fél, hogy “az úgyis egyértelmű” – nem, nem az)

A közös ismerősök ereje – Tudj meg mindent az albérlet tulajdonosáról!

Nem is kell jobb információforrás a lakás tulajdonosáról, mint egy közös ismerős kettőtök között. A facebook ilyen szempontból fantasztikus, néhány kattintás alatt kilistázza, hogy kinél tudsz érdeklődni. Bizony megér egy telefont, hogy mondja már el, mit tud, mennyire ismeri az adott személyt. Minél több helyről tudod leinformálni, annál biztosabb, hogy nem lesz gond.

Folytatáshoz kattints ide, és átirányítunk a cikk weboldalára!

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
 
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »