Amikor a szülők ízlése találkozik a tinédzserek elképzeléseivel…

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2018. 11. 01.

…akkor születik meg a tökéletes összhang, ahol minden családtag igényei és preferenciái megfigyelhetők a családi fészekben.

Természetesen a gimnazista és egyetemista korú gyermekek már már szinte a felnőttekéhez hasonló, kifinomult ízlésvilággal rendelkeznek, azonban a privát szférájuknak a megfelelő kialakításához nélkülözhetetlen az igényeik meghallgatása és ötvözése a családi otthonon belül is.

A 165 négyzetméteres tajvani ingatlanban mindhárom hálószoba egyedi karaktert képvisel: a fiú hálójában a barna, a bőr részletek dominánsak, a lány szobája a kényelem Mekkája, a szülők pedig tágas öltözőszobával kötötték össze a hálót.

A személyesség a nappaliban is folytatódik, ahol mindenkinek megvan a maga finomhangolt kuckója – és mindez kortárs, elegáns, finom, esztétikus egységbe foglalva.

Ha a gyerekek ki is repülnek majd a fészekből, ingatlanbefektetésnek sem utolsó a szülők számára ez a fantasztikus lakás. Mondjuk egy ilyen pompásan felújított otthont mi biztos nem adnánk ki lakáskezelői megbízás nélkül.

Pompás munka lett, csak gratulálni tudunk a HAO Design építészcsapatának.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

Itt nézheted meg a többi képet is:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »