Eszméletlen kilátás erről a riói penthouse lakás teraszáról

Ingatlankezelés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Bezártság idején még inkább fogékonyak vagyunk azokat a megoldásokat előnyben részesíteni lakásunkon belül, mely során teret szabadíthatunk fel és növelhetjük a szabadság érzetünket.

Sokszor korlátozottak a lehetőségeink… nem úgy, mint ebben a 300 négyzetméteres luxuslakásban.

Maga a terasza nagyobb, mint egy átlagos polgári lakás: 80 négyzetméteres erkéllyel büszkélkedhet, melyről páratlan a kilátás.

A kétemeletes lakás fényűzése itt-ott meglepően visszafogott enteriőrmegoldásokkal finomodik, de azért a szakavatott szem kiszúrja például az Eames-fotelt és egyéb, nem épp bolhapiacos bútorválasztásokat.

A betont, olasz márványt, mozaikköveket és rengeteg üveget mutató anyaghasználat színtiszta fehérségben csúcsosodik ki: ízléses, elegáns, légies és luxus otthon lett a végeredménye ennek a bőven megtérülő ingatlanbefektetésnek.

Ingatlankezelés szempontjából egy ilyen lakást csak hosszútávon érdemes bérbe adni, mert a cél a megtérülő befektetés és a csodás állapot megőrzés hosszútávon, mely csak megbízható bérlővel érhető el.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Ingatlankezelő cégként Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, és ha kell egy üres ingatlanból is hosszútávon bérbe adható remek lakást varázsolunk. Bérbeadásra újítottuk fel ezt a budapesti lakást, de a tulajdonos látva a végeredményt, maga költözött be. »