egy héten belül találtunk is ideális bérlőket a lakásra - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskezelő cég - Budapest

Ingatlankezelő cégként Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, és ha kell egy üres ingatlanból is hosszútávon bérbe adható remek lakást varázsolunk.

Ingatlankezelés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Ennél a budapesti István utcai lakásnál fontos szempont volt, hogy viszonylag kevés befektetéssel oldjuk meg a lakás bebútorozását, de egyben csábító legyen a végeredmény az új bérlő számára. Hiszen ingatlan bérbeadás esetén ez az egyik legfontosabb szempont. Nézzük, hogy oldottuk meg a feladatot!

Hiszen ingatlan bérbeadás esetén ez az egyik legfontosabb szempont. - NYOLCAS.COM - ingatlankezelő cég - lakáskiadás - lakáskezelő cég Budapest

Lakáskezelő tapasztalatunk immár több mint 5 éves múltra tekint vissza, és jelenleg is több mint 250 lakást kezelünk, ezért is tudunk reális és pontos képet alkotni az igényes bérlők elvárásairól.

jelenleg is több mint 250 lakást kezelünk, ezért is tudunk reális és pontos képet alkotni az igényes bérlők elvárásairól. - NYOLCAS.COM - lakáskezelő cég - ingatlankezelés Budapest - lakáskiadás - ingatlan bérbeadás

Ezt az 55 négyzetméteres lakást először kivitelezői szemszögből vizsgáltuk meg, és a fellelt apróbb hibákat gyorsan ki is javítottuk. Nem is képzelnénk el, hogy egy-egy apróbb hiba miatt veszíthetjük el a legjobb bérlőinket.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben egyértelmű az a trend, hogy a bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakások kelnek el előnyösebb áron és jóval gyorsabban.

a bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakások kelnek el előnyösebb áron és jóval gyorsabban. - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskezelő cég - Budapest

Mivel a tulajdonos a felújítás során anyagilag már némiképp túlköltekezett, ezért az ingatlan bútorozását úgy igyekeztünk maximális színvonalon kivitelezni, hogy a költség mégis minimális legyen.

az ingatlan bútorozását úgy igyekeztünk maximális színvonalon kivitelezni, hogy a költség mégis minimális legyen. - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakás kiadás - ingatlan kezelő cég . Budapest

Így természetesen az olyan népszerű lakásfelszerelési boltokból válogattunk, mint az IKEA, kiegészítőknél a Jysk vagy épp a PEPCO, ahol mindenkinek érdemes körülnézni, ha lakás kiadás során tényleg forintokból szeretne kihozni esztétikus eredményt.

Ingatlankezelő cégként Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, és ha kell egy üres ingatlanból is hosszútávon bérbe adható remek lakást varázsolunk. - NYOLCAS.COM - lakáskezelő cég - ingatlan bérbeadás

A lakás teljes bebútorozását, majd lefotózást követően már egy héten belül találtunk is ideális bérlőket a lakásra, egy fiatal magyar pár személyében, akik úgy vették ki hosszútávra, hogy kifejezetten örültek is annak, hogy budapesti ingatlankezelőként mi kezeljük az ingatlant!

egy héten belül találtunk is ideális bérlőket a lakásra - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskezelő cég - Budapest

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Spanyolos lakás Budapesten, mely egyszerre meleg, otthonos és nagyvonalú Eszméletlen kilátás erről a riói penthouse lakás teraszáról »