Ingatlankezelő cégként Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, és ha kell egy üres ingatlanból is hosszútávon bérbe adható remek lakást varázsolunk.

Ingatlankezelés | 2020. 04. 16.

Ennél a budapesti István utcai lakásnál fontos szempont volt, hogy viszonylag kevés befektetéssel oldjuk meg a lakás bebútorozását, de egyben csábító legyen a végeredmény az új bérlő számára.

Lakáskezelő tapasztalatunk immár több mint 5 éves múltra tekint vissza, és jelenleg is több mint 250 lakást kezelünk, ezért is tudunk reális és pontos képet alkotni az igényes bérlők elvárásairól.

Ezt az 55 négyzetméteres lakást először kivitelezői szemszögből vizsgáltuk meg, és a fellelt apróbb hibákat gyorsan ki is javítottuk. Nem is képzelnénk el, hogy egy-egy apróbb hiba miatt veszíthetjük el a legjobb bérlőinket.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben egyértelmű az a trend, hogy a bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakások kelnek el előnyösebb áron és jóval gyorsabban.

Mivel a tulajdonos a felújítás során anyagilag már némiképp túlköltekezett, ezért az ingatlan bútorozását úgy igyekeztünk maximális színvonalon kivitelezni, hogy a költség mégis minimális legyen.

Így természetesen az olyan népszerű lakásfelszerelési boltokból válogattunk, mint az IKEA, kiegészítőknél a Jysk vagy épp a PEPCO, ahol mindenkinek érdemes körülnézni, ha tényleg forintokból szeretne kihozni esztétikus eredményt.

A lakás teljes bebútorozását, majd lefotózást követően már egy héten belül találtunk is ideális bérlőket a lakásra, egy magyar fiatal pár személyében, akik úgy vették ki hosszútávra, hogy kifejezetten örültek is annak, hogy budapesti ingatlankezelőként mi kezeljük az ingatlant!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

« Spanyolos lakás Budapesten, mely egyszerre meleg, otthonos és nagyvonalú Eszméletlen kilátás erről a riói penthouse lakás teraszáról »