Egy luxus ajánlat, ha kibérelnél egy nyaralót Clint Eastwood-tól.

Dizájn | Utoljára szerkesztve: 2020. 03. 02.
 

Remek bepillantást nyerhetünk, milyen az, amikor a luxus klasszikus harmóniával párosul, ebben a pazarul berendezett, San Franciscótól két órányira fekvő Carmelben épült amerikai villába, ahol még a kilátás is eszméletlen látványt nyújt.

Clint Eastwood ingatlanbefektetéseinek egyik gyöngyszeme a Tehama One névre keresztelt ház. De mitől is olyan magával ragadó?

A rideg kőfalak, a betonlépcsők és a nagy tűzhely durva hatású megjelenése van szembeállítva a kényelmes bútorok otthonosságával. Ez a páratlan érzékien összehangolt modern és rusztikus elrendezés a lakberendezésnek egyik kiemelkedő példája is lehet, melyet nem csak itt, hanem más munkák során is előszeretettel használnak a Studio Schincketanz építészei.

Figyeljük meg, hogy a ház jól látható tartógerendáihoz milyen remekül passzol a tíkfa padló, és hogyan hangsúlyozzák ki és tárják elénk az osztott üvegfalak az erdős-dombos kilátást.

A luxuson belül is érezhető azonban egy kis visszafogottság, mely a krémes pasztel és a természetes barna színhasználattal érhető el. Így megteremthető a nyugalmas és elegáns, kevésbé hivalkodó luxus életérzés.

Ahogy a cím is beszédes, természetesen bérelhető a luxus villa, mert a bérbeadók nyaralókra specializálódtak, vélhetően egy remek lakáskezelő cég segítségét igénybe véve.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »