10 meghökkentő és humoros lakberendezési ötlet

Lakberendezés | Utoljára szerkesztve: 2019. 03. 12.

A tavasz beköszönte a megújulás iránti igényt is jelenti az otthonunkban. Akár teljes felújítás, akár apró változás formájában valósul meg, utána mindenképpen a változás, felfrissülés okozta elégedettséget keressük. Mivel a lakberendezésben és enteriőrtervezésben számtalan írott és íratlan szabályt kell betartanunk, ezért különösen fontos, hogy kreatív és frappáns megoldásokban is gondolkozzunk a tervezéskor.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Nyolcas-com-banner-847x178-2018-03-1.gif a fájlnév

A megszokott, komfortzónán belüli enteriőrt fel tudjuk frissíteni egy meghökkentő, vicces vagy oda nem illő ötlettel, ami a helyiségnek pikantériát ad. Az otthonunk fő lakberendezési stílusát igazán különlegessé, egyedivé tehetjük egy merőben más stílusú tárgy használatával. Más esetben a mindennapi használati tárgyaink újragondolt, újraértelmezett változata is meglepő látványelem lehet, ami mellett nem lehet szó és mosoly nélkül elmenni. Elő a humorérzékkel és legyünk bátrak a változtatáshoz!

1.Macskarajongók dupla mosdós fürdőszobája.

2.Van eset, amikor a könyvszekrény is az elhajlással küzd.

3.Csokoládéfüggők új, kedvenc tartózkodási helye.

A cikk folytatásához kérjük kattints ide és átirányítunk az otthonesstilus.blog.hu weboldalra!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

 

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »