10 lakberendezési trend 2019-ben

Inspiráció | Utoljára szerkesztve: 2019. 01. 27.

Ahogyan a divatban, úgy lassan a lakberendezésben is egyre elfogadottabbá válik, hogy az új év új irányvonalakat vonultat fel ebben a témakörben is. Aki kicsit is érdeklődik a belső és külső terek tervezése és kialakítása iránt, ilyentájt élénk figyelemmel követi a kialakuló irányzatokat, színeket, formákat. Január ideális időszak az elképzelésekhez, tervezésekhez, amiket a jó idő beköszöntével valóra tudunk váltani. Lássunk tehát tíz idei trendet, remélve, hogy mindenki talál benne hozzá közel állót, amit idén megvalósíthat.

Fenntarthatóság, természetközeliség

Egyre inkább teret hódít (újra) a természetes anyagok használata, ami a funkcionalitás leegyszerűsítésével is jár. Ezek az anyagok a természetességük mellett időtállók és értékesek. Hangsúlyossá válik az ember és a természet kapcsolata egyre több szinten, ami megmutatkozik a fapadlóban, természetes kőburkolatokban, nagy üvegfelületeken, fenntartható gépészeti megoldások.

Színek, minták használata

A végletesen minimalista és a skandináv hatás némileg csökken, helyüket lassan átveszik az egyre élénkebb színek és grafikai minták. Kikopnak és a kezdetben szép, szürke színű nappalik lassan unalmassá válnak, amiket élénk színekkel tehetünk élővé.

Virágmintás tapéták

Az előző kettőhöz kapcsolódva egyre több helyen bukkannak fel apró vagy nagy virágminták az enteriőrben. Használhatjuk egy falszakaszon vagy egy funkció kijelölésére is a helyiségben.

A cikk folytatásához kérjük kattints ide és átirányítunk az otthonesstilus.blog.hu weboldalra!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is!

Címkék

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »