Vajon mitől olyan magával ragadó ez az amerikai luxusvilla?

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2018. 10. 24.

Talán attól, hogy remek érzékkel vegyítik a rusztikus és modern elemeket a lakberendezésben. Nagyszerűen kombinálják a durva kőfalakat, a betonlépcsőket és a nagy tűzhely kontrasztját a puha és kényelmes bútorokkal, mely az igazi otthonosság érzetét biztosítják. Igen, a Studio Schincketanz építészeinek érzékük van mindehez.

Színhasználatában a krémes pasztellek és a természetes barnák dominálnak, melyek nyugalmas és elegáns, egyáltalán nem hivalkodó luxust árasztanak.

A tíkfa padló remekül passzol a ház nem elrejtett tartógerendáihoz, az osztott üvegfalak pedig minden oldalról kinyitják a lélegzetelállító, erdős-dombos kilátást.

Ez a San Franciscótól alig két órányi autóútra lévő bérelhető otthon, kifejezetten a nyaralók számára épített Tehama Resort egyik darabja. Ahol mi is el tudnánk képzelni, hogy néha néha eltöltünk egy-egy hónapot.

A befektetők az ilyen és hasonló ingatlanokat általában igyekeznek hosszútávra kiadni, hogy a luxusvillákat és lakásokat akár személyre szabva hosszú éveken keresztül egy bérlőnek alakítsák ki.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszútávon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

Itt nézheted meg a többi képet is:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »