Drámai a kilátás ebből a pazarul berendezett amerikai villából

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2018. 03. 19.

Ilyen amikor a luxus klasszikus harmóniával párosul.

A Tehama One névre keresztelt ház Carmelben épült, mely San Franciscótól két órányira fekszik. A bérelhető otthon a Tehama Resort egyik háza, amely egy nyaralókra specializálódott, golfpályával egybekötött terület és Clint Eastwood ingatlanbefektetésének egyik pazar darabja.

És mitől olyan magával ragadó? Attól, hogy páratlan érzékkel vegyíti a modern és a rusztikus elemeket a lakberendezésben: a durva kőfalak, a betonlépcsők és a nagy tűzhely kontrasztjában puha és kényelmes bútorok teszik otthonossá a házat – érdemes példát venni róla, hogyan játszanak a textúrákkal a Studio Schincketanz építészei!

A tíkfa padló remekül passzol a ház nem elrejtett tartógerendáihoz, az osztott üvegfalak pedig minden oldalról kinyitják a lélegzetelállító, erdős-dombos kilátást. Színhasználatában a krémes pasztellek és a természetes barnák dominálnak, melyek nyugalmas és elegáns, egyáltalán nem hivalkodó luxust árasztanak. Összefoglalva: mi is nagyon elgolfozgatnánk, ha reggelente ebben a házban ébredhetnénk.

 

Kattints az első képre és lapozd végig, mennyire gyönyörű!

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »