Ha kiadó lakásod van, de nincs időd és energiád a Bérlőkkel foglalkozni, akkor a lakáskezelő szolgáltatás neked szól - Ingatlankezelő cég - NYOLCAS.COM - Budapest

Ha kiadó lakásod van, de nincs időd és energiád a Bérlőkkel foglalkozni, akkor a lakáskezelő szolgáltatás neked szól

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Évről évre egyre többen veszik igénybe lakáskezelő cég szolgáltatását, amikor kiadó lakásukba bérlőt keresnek a tulajdonosok.
Ami nyugaton teljesen érthető, itthon az utóbbi években kezdett kikristályosodni, vagyis hogy a Tulajdonos minden tehertől megszabadulhat, ami a Bérlő kereséssel és a további rendszeres ügymenettel jár egy lakás kiadása során. Mindezt teheti úgy, hogy egy lakáskezelő cég szolgáltatását veszi igénybe, akik minden terhet levesznek a lakás kiadással kapcsolatban.

Mit bízhatsz egy lakáskezelő cégre?

Gyakorlatilag a lakás felmérésétől a tökéletes bérlő megtalálásán át a teljes menedzsmentig mindent intéznek, beleértve, hogy ők felelnek azért, hogy mindent időben fizessen ki a bérlő és saját szakemberi gárdával javítják meg, ha valami elromlik a lakásodban.

Azoknak ajánljuk, akik hosszú távra keresnek igényes bérlőt lakásukba, nincs idejük vagy nem akarnak foglalkozni a Bérlővel és a felmerülő problémákkal, esetleg távol élnek a kiadó lakástól, vagy csupán semmi tapasztalatuk sincs a lakás kiadással kapcsolatban.

Budapesti lakáskezelő cégként mi A-tól Z-ig minden szolgáltatást biztosítunk a lakás helyszíni felmérésétől a megfelelő bérlő felkutatásán át a lakás és a bérlő kezeléséig. A szolgáltatásunk három lépcsőből áll…

Ha érdekel a folytatás, kattints ide és olvasd el a Player.hu rólunk szóló cikkét!

 

« Szeretné kiadni a lakását? Próbálja ki így, sokkal kényelmesebb lesz Ki tud profi módon segíteni egy lakás kiadásában? (Tippek a videóban is!) »