Betonoszlopokkal tagolt prémium lakosztály

Dizájn | 2018. 12. 06.

A színes, kreatív bútorok, a hatalmas ablak, a betonoszlopokkal egyedien tagolt tér ízléses és különleges enteriőrt ad ki, mely dizájnossága mellett tudott mégis személyes maradni.

A lakáskezelőt és a belsőépítész csapatot azzal az igénnyel bízta meg a megrendelő, hogy legyen mini kert, jógázáshoz alkalmas tér és egy kanapéágy a nappaliban, ha vendégek érkeznének (vagy ha bérbe adná a lakást, akkor több ember is kivehesse).

A két fürdőszoba egészen luxusszinten került kialakításra: teljesen egy prémium lakosztályban érezheti magát a lakó; de ugyanilyen magasélet lett a nagyvonalú hálószoba is, valamint a kreatív konyhabútorok.

Ámulatba ejtő végeredmény lett ez a remekül az igényekre szabott ukrán loftlakás, mely kialakításának köszönhetően remekül bérbe adható hosszú távon is.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
« 3 érv, hogy miért add ki inkább hosszú távon a lakásod Pillantsunk be egy pazarul kialakított modern görögországi lakásba »