Nőiesen stílusos és elegáns ez a tel-avivi modern lakás

Enteriőr | 2018. 05. 06.

A címben mintha egy ruha-összeállításról beszélnénk, pedig egy lakást tartunk ennyire sikkesnek. Mindjárt meglátod, miért! 

Világos színek, üvegfalak és levegősre vett, elegáns Bauhaus elemek teszik tágas térérzetűvé ezt a bérbeadásra felújított otthont (és mivel elég sokat invesztáltak bele, fogadni merünk, hogy lakáskezelőt is fogadtak).

A hetven négyzetméteres lakást a 6b Design School egyik építésze, Amir Navon újította fel Maayan Zusman belsőépítész és dekoratőr segítségével. Tel Avivban nem megszokott módon a lakáshoz egy kis kert is tartozik, melyben komplett grillezős konyhát alakítottak ki – szerintünk, aki benne lakik, tuti élvezi a nyári kinti sütögetős bulikat.

A lakásban ezen felül egy hálóból kettő lett, a fürdők számát szintén megduplázták és még egy üvegfalas, nagyon elegáns home office is helyet kapott a kreatívan kibontott falakkal újraalkotott térben. Pazar lett a végeredmény, nem igaz?

Itt tudod megnézni az összes képen, mennyire!

« El tudod hinni, hogy ez a Los Angeles-i luxusvilla régen bungaló volt? Mennyiért lehetett 4 évvel ezelőtt Budapesten lakást bérelni? Nagyot fogsz csodálkozni! »