1

Több mint közvetítés

Több mint közvetítés

A lakáskezelés egy igen komplex szolgáltatás. Mi nem csak bérlőt közvetítünk, hanem az összes bérbe adással járó feladatot átvállaljuk, a bérlővel való kapcsolattartástól kezdődően, a lakásellenőrzéseken át, egészen a műszaki hibaelhárításig bezárólag. Mi tényleg mindent elintézünk, így a lakástulajdonosoknak könnyebb velünk az élete.

2

Segítünk a vevődnek

Segítünk a vevődnek

Az eladás alatt álló lakások sokszor nincsenek kiadható állapotban, így a segítségünk igazán jól jöhet a vevődnek. Az elmúlt évek során profi szerelői partnerhálózatot építettünk ki, saját műszakis- és felújítós csapatunk is van így az esetek zömében könnyedén segíteni tudunk a megvásárolt lakás kiadásra való felkészítésében.

3

Miért előnyös?

Miért előnyös?

Vevőidnek már csak azért is megéri ajánlani minket, mivel jó érzés lesz, hogy jót tettél az ügyfeleddel. A komoly befektetői vásárlók legtöbbször amúgy sem érnek rá bajlódni a bérlőikkel, ezért kell nekik valaki, aki tehermentesíti őket az ezzel járó feladatok alól. Mindenki csinálja azt, amiben jó, így közös erővel szuper dolgokat tudunk majd elérni.

4

Működjünk együtt

Működjünk együtt

Lépj velünk együttműködésbe, és ajánlj minket ügyfeleidnek még ma, hiszen mi szívesen segítünk neki lakása hasznosításában. Természetesen, ha az általad javasolt személy ténylegesen igénybe veszi a szolgáltatásunkat, úgy az egyedi megállapodásunk szerint fogunk megjutalmazni téged.

Kedves Érdeklődőnk!

Köszönjük regisztrációdat, jelentkezésedet fogadtuk. Munkatársaink keresni fognak, jelentkezésükig pedig szíves türelmedet kérjük.

Bízunk benne, hogy elképzeléseink egybevágnak és hamarosan partnerekké válunk!

Üdvözlettel,
A Nyolcas.com csapata

Legyél a partnerünk!

Téged keresünk, ha saját ingatlanirodád van, vagy ingatlanközvetítőként tevékenykedsz és értékesítéssel foglalkozol. Ajánld szolgáltatásunkat befektetői vásárlóidnak, és garantáljuk, hogy mindenkinek előnyére fog válni az együttműködés: te könnyebben tudod majd értékesíteni a portfóliódban lévő lakásokat, a vevődet megszabadítjuk a lakáskiadással járó nehézségektől, a mi hírünk pedig még több tulajdonoshoz tud eljutni a segítségeddel.

{{ fail }}