1

Több mint közvetítés

Több mint közvetítés

A lakáskezelés egy igen komplex szolgáltatás. Mi nem csak bérlőt közvetítünk, hanem az összes bérbe adással járó feladatot átvállaljuk, a bérlővel való kapcsolattartástól kezdődően, a lakásellenőrzéseken át, egészen a műszaki hibaelhárításig bezárólag. Mi tényleg mindent elintézünk, így a lakástulajdonosoknak könnyebb velünk az élete.

2

Segítünk a vevődnek

Segítünk a vevődnek

Az eladás alatt álló lakások sokszor nincsenek kiadható állapotban, így a segítségünk igazán jól jöhet a vevődnek. Az elmúlt évek során profi szerelői partnerhálózatot építettünk ki, saját műszakis csapatunk és 2 céges furgonunk is van. Az esetek zömében így könnyedén segíteni tudunk a megvásárolt lakás bérbe adásra való felkészítésében.

3

Miért éri meg neked?

Miért éri meg neked?

Vevőidnek már csak azért is megéri ajánlani minket, mivel jó érzés lesz, hogy jót tettél az ügyfeleddel. A komoly befektetői vásárlók legtöbbször amúgy sem érnek rá bajlódni a bérlőikkel, ezért kell nekik valaki, aki tehermentesíti őket az ezzel járó feladatok alól. Mindenki csinálja azt, amiben jó, így közös erővel szuper dolgokat tudunk majd elérni.

4

Szerződj le velünk

Szerződj le velünk

Kösd meg velünk a partnerségi szerződésünket és ajánlj ügyfeleidnek minket még ma. Természetesen, ha az általad javasolt személy ténylegesen igénybe veszi a szolgáltatásunkat, úgy az első sikeres bérbe adás alkalmával téged sem fogunk elfelejteni, efelől semennyi kétséged se legyen.

Kedves Kolléga!

Köszönjük regisztrációdat, jelentkezésedet fogadtunk.
Munkatársaink keresni fognak, jelentkezésükig szíves türelmedet kérjük.

Bízunk benne, hogy hamarosan partnerek leszünk!

Üdvözlettel,
A Nyolcas.com csapata

Legyünk partnerek!

Téged keresünk, ha ingatlanközvetítő vagy és értékesítéssel foglalkozol. Ajánld szolgáltatásunkat befektetői vásárlóidnak, és garantáljuk, hogy mindenki jól fog járni: te könnyebben tudod majd értékesíteni a portfóliódban lévő lakásokat, a vevődet megszabadítjuk a lakáskiadással járó nehézségektől, mi pedig a te segítségeddel további ügyfelekhez juthatunk.

{{ fail }}