Szeretné kiadni a lakását? Próbálja ki így, sokkal kényelmesebb lesz

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Kiadná a lakását, de nem tudja kire bízni a felmerülő feladatokat? Most egy olyan megbízható, professzionális lakáskezelői szolgáltatót mutatunk, ahol az új szerződők szeptember közepéig komoly kedvezményt is igénybe vehetnek. Ugyanis ha most szerződik a szolgáltatásra, a cég 3 hónapig díjmentesen kezeli a bérbe adott lakást!

Ezekben a időkben a kiadó lakások tulajdonosai két típusú kihívás elé néznek: vagy nehezen találják meg a megfelelő bérlőt, vagy ha már találtak, akkor a probléma az, hogy ki a csuda kezelje az albérletekkel felmerülő ügyes-bajos dolgokat.

Hiszen miután megkötöttük a bérleti szerződést, jönnek a díjfizetési kérdések, a lakás állagának megóvása, a rezsiköltségek beszedése, a mérőállások diktálása- és ügyintézése, vagy épp egy ki-beköltözés lebonyolítása szerződéssel, kaucióval és hasonlókkal mindig sok utánajárást jelent.
Miért nem bízza az ember az egész ügyintézést egy olyan profi cégre, amely mindent megcsinál helyettünk, bérbeadók helyett? Nekünk miért nem csak a befolyó díjakat kell élveznünk?

Ha a bérbeadással járó terhek enyhítésére vágyunk, akkor most már lesz hová fordulni, mivel a lakás teljes körű kezelését professzionális szakértőre bízhatjuk – és nem is gondolnánk, hogy ez milyen jó áron, remek minőségű színvonalon érhető el manapság.

A teljes cikket ide kattintva érheted el…

« Így találj bérlőt a lakásodba! Mutatjuk! Ha kiadó lakásod van, de nincs időd és energiád a Bérlőkkel foglalkozni, akkor a lakáskezelő szolgáltatás neked szól »