11 hangulatos ötlet az erkély és a terasz berendezéséhez

Inspiráció | Utoljára szerkesztve: 2019. 04. 04.

Az időjárás kezdi utolérni önmagát; végül csak beköszöntött a jó idő, amelynek következtében mindannyian a szabadba vágyunk. Ezért, ha van teraszod vagy erkélyed, akkor mindenképp használd ki a lehetőséget: hozz létre magadnak egy kellemes relaxáló helyet! Hogyan csináld? Mindjárt megmutatjuk, mert elhoztunk egy népszerű tavalyi cikket, amiben összefoglalják.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Nyolcas-com-banner-847x178-2018-03-1.gif a fájlnév

Először kezdjük azzal, hogy miért jó az erkélyen vagy a teraszon kialakítani a pihentető kis odúnkat. Az egyik ok a természet közelsége: kint vagyunk a szabad levegőn a virágok között. Mert bizony növény nélkül nem terasz a terasz, és nem erkély az erkély. A másik ok, hogy ezeknek a helyeknek van egyfajta varázslatos hangulatuk.

Gondolj bele!

Reggel összefogod magadon a köntöst, kávéval a kezedben, papucsban kicsoszogsz a teraszra, leülsz a kényelmes székedbe – ahol egyébként gyakran szoktál olvasni is, mert mikor beleülsz olyan, mintha egy meleg ölelésbe burkolóznál –, és élvezed a madárkoncertet, miközben a forró feketét kortyolgatod. Sokkal jobban telik a nap egy ilyen kellemes indítás után.

A cikk folytatásához kérjük kattints ide és átirányítunk az welcomehome.blog.hu weboldalra!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Címkék

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »