Így egyesül a kényelem és a pénztárcakímélő elegancia egy budapesti lakásban

Enteriőr | Utoljára szerkesztve: 2018. 08. 15.

Nem minden drága, ami mutatós: ezt egy saját lakásfelújítással bizonyítjuk.

Sokszor gondoljuk azt egy-egy bámulatos ingatlant elnézve, hogy persze, nagyon szép, de én nem engedhetném meg magamnak, igaz? Azonban budapesti lakáskezelési tapasztalatunk nem egyszer és nem kétszer cáfolt már rá erre: az esztétikus lakberendezés korántsem mindig pénz kérdése. Hanem ízlésé, kreativitásé és egy kis energiabefektetésé.

 

Ez a 41 négyzetméteres, újépítésű ingatlan Budapesten, a Cézár-házban található. Az újlipótvárosi lakásban nem volt szükség sok felújításra (az újépítésű lakások nagy áldása ez): csupán a tulajdonos preferenciáihoz igazítva újragondoltuk a falak színeit, a tapétát és lecseréltük a laminált padlót. A szembarát színek és ízléses tapéták után következett a teljes bútorozás, mely során nem csupán a lakás, hanem a hozzá tartozó, 17 négyzetméteres terasz is új bútorokat kapott.

A legtöbb bútort a KIKA, a VAKUM Design, a Möemax, a Diego és a Jysk boltjaiból szereztük be: egyik sem drága üzlet, viszont jóval stílusosabb egy otthon, ha nem egy helyen vásároljuk szét magunkat, hanem mindegyik, hasonló árkategóriájú boltból energiát nem kímélve kiválogatjuk az együtt jól mutató kedvenceket. És mennyiből valósult meg a teljes bútorozás? Most lehet, hogy nagyra fog nyílni a szemed, de mindössze másfél millió forintból a terasz növényeivel együtt megoldottuk az egész lakás berendezését!

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

További budapesti lakáskezelési projektjeinkről itt olvashatsz, a lakásról még több fotót pedig itt tekinthetsz meg:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »