Nézd meg, milyen stílusosan újult meg ez a parányi pesti panellakás – Méghozzá olcsón!

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2018. 06. 18.

Saját projektjeinket bemutató sorozatunk folytatódik, méghozzá egy elég nagy kihívást jelentő átalakítással: egy mindösszesen 33 négyzetméteres panellakásból kellett jó áron bérbe adható, menő és fiatalos otthont varázsolnunk – pénztárcakímélően.

Budapesten, méghozzá Újlipótvárosban található ez a hetedik emeleti panellakás, amit alaposan (ingatlan)kezelésbe kellett vennünk, hogy a tulajdonosnak is és a leendő bérlőnek is tökéletes végeredményt hozzunk létre! Hogy mennyire alaposan? Erről minden szó helyett jobban árulkodnak a felújítás előtt készült képek:

 

Nem volt sok időnk a felújításra: bútorozással együtt összesen hat hét alatt kellett kulcsrakészen meglennünk a fürdőszobától az utolsó virágvázáig.

A teljes felújítási költség kétmillió forint volt, a konyha és a berendezés további része pedig összesen 700 ezer forint. De mindez nem hiába – a budapesti kislakást hosszú távú bérbeadás céljára újítottuk fel, és elkészülése után már 2 nappal bérbe is tudtuk adni havi 115 ezer forintért úgy, hogy a lakás ingatlankezelői a mai napig mi vagyunk és teljes mindkét oldalon az elégedettség. Ha gyorsan osztunk-szorzunk, könnyen látszik, hogy kb. két év bérlet alatt visszahozza a teljes felújítási költséget a tulajdonosnak – utána pedig, mivel a lakással kapcsolatban ingatlankezelőként minden mást mi intézünk, csak hátradőlhet és élvezi, hogy minden hónapban duzzad a bankszámla.

A lakás nem csak nekünk tetszett annyira, hanem a Player.hu is hírt adott róla, ahol több hasznos tippet is olvashatsz, amellyel ilyen méretű kislakásokat érdemes felújítani:

Így hozhatsz ki olcsón fantasztikus végeredményt egy apró panellakásból

Azt hiszed, 33 négyzetméteres panellakásnál és egy levegősebb pénztárcánál megállnak a kreatív energiák? Most egy újlipótvárosi panellel bizonyítjuk, hogy ennek nem kell így lennie. Ezt a 2017-ben teljes körűen felújított panellakást elnézve a Nike: „Lehetetlen nem létezik” kampányszlogenje ugrik be, főleg úgy, hogy azt is meg tudjuk mutatni, milyen volt előtte.

Itt nézheted meg a többi képet is:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »