Szakértői tudásmegosztás – elstartolt az első online ingatlanbefektetési konferencia!

Egyéb | Utoljára szerkesztve: 2024. 01. 04.

A jelenlegi piaci helyzetben a leendő és meglévő lakástulajdonosok számára egyre fontosabb szerepet játszik, hogyan tudják kihozni a maximumot az ingatlanbefektetéseikből, akár lakás kiadásban, akár ingatlan eladásban gondolkodik valaki. Ha lakáskiadást tervezünk, nagy hangsúlyt kell fektetni a potenciális bérlők igényeire, aminek egyik fontos eleme az ingatlan kinézete és állapota. Ne feledjük, az igényes bérlők rendezett, tiszta, modern bútorzatú kiadó lakásokat keresnek. Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a kiadó lakásból? Manapság egyre nagyobb teret hódít a home staging módszere, vagyis a lakás felkészítése a bérbeadásra, amivel megmutathatjuk a leendő bérlőknek a lakásban rejlő lehetőségeket, ezzel növelve az ingatlan értékét is. Tudatos tervezéssel és komplex home staging stratégiával sokat tehetünk a lakás kiadása érdekében, és ezzel magasabb bérleti díjon és rövidebb idő alatt bérbeadható az ingatlan. 

Amennyiben ingatlan tulajdonosként fontosnak tartjuk a kiadó lakás értéknövelését, és szeretnénk hasznos szakértői információhoz jutni, fordítsunk figyelmet a Magyarországon idén első alkalommal megrendezésre kerülő MSP Home Staging és Ingatlanbefektetési online konferenciára

November 11-12-én az élőben stream-elt eseményen szakmai előadásokat és beszélgetéseket nézhetünk meg otthonunk kényelméből, méghozzá ingyenes részvételi lehetőséggel. Az előadó szakértők között van ügyvezetőnk, Máriás Áron Ottó is, aki november 11-én, szombaton 15:00-16:00 óra között tart előadást Hosszútávú bérbeadás 21. századi módszerekkel címmel. Többek között szó lesz arról, hogy:

  • milyen kiadó lakásra lesz kereslet 2024-től
  • milyen ingatlanba érdemes befektetni
  • mik a modernkori bérlők igényei, tehát hogyan rendezzük be kiadó lakásunkat
  • hogyan válasszuk ki az ideális bérlőt
  • hogyan tehető biztonságossá az ingatlan bérbeadás

Az esemény ingyenes részvételi lehetőséggel elérhető a https://summit.msp-homestaging.hu/ oldalon. 

A konferencián való részvételt ajánljuk kiadó lakás tulajdonosoknak, azoknak, akik jelenleg is ingatlan bérbeadással foglalkoznak és azoknak is, akik befektetési szándékkal terveznek ingatlant vásárolni. Ingatlan bérbeadóként hasznos információhoz juthatunk ingatlanbefektetésről és ingatlan értéknövelésről, kiemelten az egyre nagyobb figyelmet kapó home staging-ről. A folyamatosan változó piaci környezet és a bérlők igényei újabb és újabb kihívások elé állítják a lakás tulajdonosokat, ingatlan bérbeadókat, ezért szükséges kiemelt figyelmet fordítani a legújabb stratégiák, módszerek megismerésére és a szakemberektől való információ szerzésre. Ha bérbeadóként szeretnéd a legtöbbet kihozni a lakásodból, de nincs elegendő időd és energiád, kérheted profi ingatlankezelő csapat segítségét is, mint amilyen a Nyolcas.com Flat Management. Cégünk nem csak a teljes bérbeadási folyamat koordinálásában, de a lakás felkészítésében is aktív szerepet tud vállalni, ezzel a maximumot kihozva az ingatlan bérbeadásból.

« Gondmentes ingatlan bérbeadás? Így csináld! Így készítsd fel kiadó lakásod a bérbeadásra! »