Így varázsoltunk álom befektetést egy újpesti panelből - lakáskiadás - kiadó lakás - ingatlan bérbeadás - lakáskezelő cég - NYOLCAS.COM - Budapest

Így varázsoltunk álom befektetést egy panelből

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Ha ingatlan befektetésről, ezen belül is kifejezetten bérbeadási célú lakásvásárlásról van szó, sokan még mindig a belvárosi lakásokban látnak nagyobb lehetőséget. Pedig az elmúlt évek tapasztalatai egyértelműen azt mutatják, hogy egy első látásra kevésbé vonzó panel lakás is kiváló befektetés lehet. Talán most már esetenként még népszerűbb is az albérletpiacon, mint egy belvárosi nagypolgári jellegű lakás. Sőt, egy-két kreatív ötlettel akár a hozam megduplázása is lehetséges! Erre tökéletes példa egy korábbi megbízásunk, amikor is egy közepes méretű panel lakásból két kicsi, de modern kiadó lakást alakítottunk ki. Olvass tovább a részletekért!

A panel már nem azt jelenti, mint korábban…

Nem is olyan régen, ha ingatlan piaccal kapcsolatos, jól jövedelmező befektetésről volt szó, sokaknak az airbnb-s lakások jutottak eszükbe. A helyzet azóta némiképp változott, hiszen volt közben egy világjárvány, ami nem kedvezett a turizmusnak, jelenleg pedig egy gazdasági- és energiaválsággal kell szembenéznünk, mindez pedig érthető módon a bérlői igényeket is jelentősen befolyásolja.

Fentiek következtében elmondható, hogy a kisebb, alacsony rezsijű kiadó lakások iránt jelentősen megnőtt a kereslet és ezért a külvárosi kerületek is egyre népszerűbbek, ezen belül is az eddig kevésbé jó opciónak gondolt panellakások.

NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskezelés - ingatlan kezelő cég - Budapest

Ha azt mondjuk, hogy népszerűek a kiadó panellakások, akkor nem a régi, szocializmusból ránk maradt ingatlanokra kell gondolni. Sokszor egy panellakás olyan kiváló adottságokkal és elhelyezkedéssel rendelkezik, hogy ha a belső terek egy komplett felújításon mennek keresztül és igényes berendezést kapnak, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha egy új építésű, modern otthonba csöppennénk. Ez pedig igen vonzóvá teszi ezeket a bérbeadó lakásokat.

Hogyan dupláztuk meg a bérleti díjat a bérbeadó legnagyobb örömére?

Egy teljesen átlagos, újpesti panellakás életét változtattuk meg gyökeresen, amikor egy közepes méretű, két és fél szobás lakásból két garzont varázsoltunk. A nem túl szokványos beruházás igen gondos tervezést igényelt, mert szükség volt ajtók kivételére, falak felhúzására, illetve a konyha és a fürdőszoba megduplázására. Így kaptunk végül egy 30 és egy 22 m2-es apartmant, ami talán első hallásra kicsinek tűnhet, de a fiatal, egyetemista vagy pályakezdő bérlőknek pont ideális választás.

Nagyon büszkék vagyunk erre a projektre, mert a tervezés első fázisától a teljes kivitelezésig, a berendezésig és a konyhai felszerelések, gépek kiválasztásáig mindent a saját lakáskezelői csapatunk végzett.

A végeredmény pedig magáért beszél! Nézd meg a lakásról készült fotókat!

Így varázsoltunk álom befektetést egy újpesti panelből - NYOLCAS.COM - panel felújítás - ingatlan bérbeadás - kiadó lakás - lakáskezelő cég - Budapest

Ingatlanbefektetés a bérlői igényekhez igazodva

Egy igazi sikersztori lett az újpesti panel története, ugyanis az átalakítás után a hirdetés feladását követő néhány napon belül mindkét ingatlan kiadásra került.

A lakásokba megbízható, fizetőképes, hosszú távra tervező bérlőt találtunk, akik kifejezetten modern berendezésű, felújított kiadó lakást kerestek. Olyat, ahol alacsonyak a rezsi költségek, újak a nyílászárók és ahová szinte csak a személyes dolgaikat kell magukkal vinniük, minden más ugyanis adott a lakásban (pl. mosógép, hűtő, mikrohullámú sütő, klíma…).

A lakásokba megbízható, fizetőképes, hosszú távra tervező bérlőt találtunk - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakás kiadás - ingatlankezelő cég - Budapest

Ránk bíznád a befektetési céllal vásárolt lakásodat?

Esetleg a tökéletes bérlőt szeretnéd megtalálni vagy az ingatlan bérbeadással járó havi feladatokat kiszervezni? Akkor mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi szívesen segítünk a lakáskiadásban!

« Mitől lesz nehezen kiadható egy lakás? Miből áll a lakáskezelési szolgáltatás? »