Öt dolog, amire most mindennél jobban oda kell figyelned lakásbérlésnél

Befektetés | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 27.

Mert különben könnyen ráfázhatsz ebben a kritikus időszakban. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amivel kikerülheted a csapdákat és hosszú távra megtalálhatod az álomlakásod.

Habár sok a kecsegtető albérletajánlat most a piacon, nagyon sok buktatót rejtegethetnek ezek a cukorba hempergetett, kiadó ingatlanhirdetések. Ezekből a veszélyforrásokból gyűjtöttünk össze most ötöt a NYOLCAS.COM nevű, budapesti lakáskezeléssel foglalkozó cég segítségével – kifejezetten erre az időszakra, valamint általános jelleggel is – amelyekre ha figyelsz, garantáltan megtalálhatod a számodra tökéletes albérletet hosszú távra.

1: Ne csak a mára gondolj
Akárhogy is javulnak a járványügyi számadatok és nyit újra a legtöbb dolog Magyarországon, már hónapok óta tudható, hogy az idei év a legtöbb szektor számára veszteséggel zárul. Ilyenek például a turizmusra épülő szektorok is, mint például a rövid távú lakáskiadás külföldiek számára. Ezért nagyon sok Airbnb-s lakás került most a piacra, a versenyhelyzet pedig egyértelműen tizenöt-húsz százalékkal lejjebb is nyomta az albérletárakat.

A teljes cikket ide kattintva érheted el…

« Kihívás a lakáskiadás? Mutatjuk, hogyan tud segíteni egy lakáskezelő cég! Így találj bérlőt a lakásodba! Mutatjuk! »