Így lehet egyszerűen, olcsón és nagyszerűen bebútorozni egy pesti lakást!

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2018. 06. 20.

Úgy, hogy ne csak te és a pénztárcád legyen belé szerelmes, hanem akár azonnal találj bele bérlőt is!

Saját projektjeinket bemutató sorozatunk soron következő versenyzője egy István utcai 55 négyzetméteres lakás, melyet felújítva, üresen kaptunk meg a tulajdonostól. A jelenleg Berlinben élő tulajdonosnak természetesen nagyon praktikus volt, hogy mi foguk a továbbiakban ingatlankezelőként a lakással foglalkozni Budapesten, míg ő egy másik B betűs európai fővárosban lakhat úgy, hogy kényelmesen hátradőlhet hazai lakásának bérlőit illetően. Azonban nem véletlenül mondják, hogy minden kezdet nehéz: ennek a lakásnak a kiadása sem indult zökkenőmentesen.

Először is a felújítás után megkapott lakásban azonnal kiszúrtunk nem egy apróbb kivitelezői hibát, amit természetesen azonnal kijavítottunk. Ezután arról kellett meggyőznünk a tulajdonost, hogy a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben egyértelműen az a trend, hogy a bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakások kelnek el előnyösebb áron és jóval gyorsabban, mivel ő eleinte üresen szerette volna bérbe adni. És itt következett a második gátugrás.

Mivel a tulajdonos a felújítás során anyagilag már némiképp túlköltekezett, ezért az ingatlan bútorozását úgy igyekeztünk maximális színvonalon kivitelezni, hogy a költség mégis minimális legyen. Így természetesen az olyan népszerű lakásfelszerelési boltokból válogattunk, mint az IKEA, kiegészítőknél a Jysk vagy épp a PEPCO, ahol mindenkinek érdemes körülnézni, ha tényleg forintokból szeretne kihozni esztétikus eredményt.

A lakás teljes bebútorozását, majd lefotózást követően már egy héten belül találtuk is ideális bérlőket a lakásra, egy magyar fiatal pár személyében, akik úgy vették ki hosszútávra, hogy kifejezetten örültek is annak, hogy budapesti ingatlankezelőként mi kezeljük az ingatlant!

Itt nézheted meg a többi képet is:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »